Γιώργος Ζαχαριάδης

Αλλοπρόσαλλες επιλογές και το μέλλον στο πουθενά για τον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τις αποφάσεις του Σαββίδη που δεν είναι βέβαιο ότι θα δώσουν λύση και αναζητά μια λογική εξήγηση όσο χάνεται και πάλι πολύτιμος χρόνος.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Αν τυχόν έχουν βάση όσα αναφέρθηκαν τις τελευταίες 48 ώρες, με τις συσκέψεις και τις συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του Τούντορ στον ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος Αγγελίδης, ο λιγότερο ποδοσφαιρικά καταρτισμένος, ο άνθρωπος που εστάλη στον Αναστασιάδη για να τον απολύσει, γιατί δεν πήγαινε άλλο, φέτος ήθελε να κρατήσει τον Κροάτη στον πάγκο.

Κι ας είναι πιο χαμηλά, κι ας είναι τραγική η εικόνα του ΠΑΟΚ και αφήνει συνεχώς βαθμούς εντός έδρας, ενώ έχουν ξοδευτεί ένα κάρο εκατομμύρια για να στηριχθεί το πλάνο με τον Άρνεσεν επικεφαλής και τον Τούντορ στην προπονητική καθοδήγηση.

Ο Αγγελίδης, λοιπόν, ενώ συμβαδίζει απολύτως με τον μεγαλομέτοχο που ενοχλήθηκε επειδή κάποιοι έσπευσαν να απολύσουν τον Τούντορ και να διαπραγματευτούν με έτερο προπονητή, εξαναγκάζεται σε παραίτηση. Και λέγεται ότι δεν θα είναι η μοναδική…
Ο δε, ΛιούμποςΜίχελ, που συγκαταλέγεται στους… αντιφρονούντες, ήθελε την απομάκρυνση του Τούντορ, αναβαθμίζεται και γίνεται πρόεδρος.

Είναι, βάση πάντα όσων αναφέρθηκαν, γνωστό ότι ο Βεζυρτζής δεν θέλει τον Τούντορ κι ο τέταρτος της παρέας, ο Αρνεσεν, δεν θα μπορούσε παρά να είναι θετικός στην παραμονή και στην… επιμονή στον Τούντορ και σε ότι άλλο ακολουθεί. Αυτό είναι που φοβάμαι σε αυτή την αλλοπρόσαλλη λειτουργία με τον Σαββίδη, να ανακατεύσει με μια μεγάλη κουτάλα όλα τα δεδομένα και να καταλήγει σε απόσταγμα που δεν έχει καμία απολύτως γεύση. Είναι μάλλον άνοστο, είναι στυφό και δεν τρώγεται.

Στην ουσία, η χρονιά έχει καιρό τώρα που χάθηκε και αν απέμεινε κάτι για να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ είναι τα πλέι-οφ. Που τον κατάντησαν.
Για κύπελλα να μην συζητούμε. Ας περάσει πρώτα τον Πανιώνιο, διότι με εμφανίσεις σαν αυτή τη του Ατρομήτου, τρίβουν τα χέρια τους στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Προφανώς δεν εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη και αν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει με κάθε ειλικρίνεια είναι ένας στόχος για την ομάδα που προχωρά δήθεν για τα πλέι-οφ, αλλά, κι τελικά βρεθεί στην πεντάδα, ίσως ίσα που θα ξεκινήσει πάλι από το μηδέν και ίσως από αναμετρήσεις στα μέσα του Ιούλη.

Θέλω επίσης να πω ότι τον ΠΑΟΚ, όλα αυτά τα προβλήματα, μέχρι και οι τηλεοπτικές δηλώσεις του Άγγελου, καλά να είναι ο άνθρωπος, τον αποσπούν από την ουσία. Από το ότι όλες αυτές οι αλλαγές, που καλώς ή κακώς γίνονται, δεν αποσκοπούν σε κάτι διαφορετικό, αλλά, γίνονται χωρίς αντικείμενο.

Αυτό αποδεικνύει η πράξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x