Γιώργος Ζαχαριάδης

Αν δεν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ, ποιος θα το πάρει;

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον 2ο που είναι… 1ος και αν δεν κατακτήσει το Κύπελλο, ποιος άλλος μπορεί να το πάρει… Αλλά και για τον ΠΑΟΚ, που δεν ασχολείται με τους άλλους.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Όσο τυχαίο κι αν μπορεί να εξηγηθεί ένα σερί με μερικές νίκες, άλλο τόσο πειστικό φαίνεται όταν διαπιστώνεις ότι υπάρχουν τελικά σοβαροί λόγοι που επιβεβαιώνουν την ανωτερότητα αυτής της ομάδας και είμαστε υποχρεωμένοι να τα περιμένουμε όλα.

Με όσα έχουν απομείνει είναι δικά της και δεν υπάρχει αμφισβήτηση. Είναι τελειωμένη υπόθεση.

Τι να πεις; Ότι δεν είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου; Θα γελάνε μαζί σου.

Να πεις ότι, αν και εφόσον στραβοπατεί ο Ολυμπιακός, δεν παραμονεύει ο ΠΑΟΚ που είναι κάρο βαθμούς πίσω; Που να το στηρίξεις, αφού ο ΠΑΟΚ σε… κοροϊδεύει με τις εμφανίσεις του.

Και το παίζει… ντούμπλεφας. Όπως τα μπουφάν. Φοριέται κι από τις δύο πλευρές. Νικητής με 15-20 τελικές, νικητής και με 5-6, με δέκα παίκτες, αφού ο Ενρίκε πήρε το πρώτο του μάθημα και έφυγε με δυό κίτρινες (το δεύτερο και απευθείας κόκκινη να έδινε, θα το δικαιολογούσα…).

Είναι όλα αυτός ο ΠΑΟΚ του ενός τρίτου μιας κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα ή αν θέλετε του… χειμερινού πρωταθλητισμού που συμβαίνει για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια.

Συνήθως έκανε φθινοπωρινό πρωταθλητισμό και μέχρι το Δεκέμβρη τον είχε ολοκληρώσει.

Φέτος, πάτησε το γκάζι από το Νοέμβριο και ακόμη να τραβήξει το πόδι.

Με τις υψηλές ταχύτητες, με επιδόσεις ρεκόρ και με βηματισμό που έχει αποκτήσει από το πρωτάθλημα, το κύπελλο μοιάζει διασκεδαστικό και νόστιμο. Πώς να το αντιμετωπίσεις, αφού καίγεσαι για έναν τίτλο, για να ξεφύγεις από την πίκρα του… αργοπορημένου, του «ήρθες δεύτερος» και δεν έχουμε κύπελλο για τον φιναλίστ ή τον δεύτερο του πρωταθλήματος.

Έτσι, άκαρδα, του συμπεριφέρονται του ΠΑΟΚ, οι άλλοι, που φέτος δεν ενοχλούν, όσο ενοχλούσαν προηγούμενες χρονιές και αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία. Δεν ασχολείται ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και άλλα κέντρα και απόκεντρα.

Κοιτάζει τη δουλειά του.

Θα τα πούμε για αυτό το σημαντικό θέμα, μέσα στις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x