Γιώργος Ζαχαριάδης

Αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε το Δεκέμβριο, ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταθλητής

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ, τον Κλαους και την αποβολή του, την επανεκκίνηση από την ενδέκατη θέση και την… άλλη Superleague.

Καλά, το να απομονώσουμε την πορεία του ΠΑΟΚ, με μια ήττα, από τον ΠΑΣ, στην Τούμπα και ένα σωρό νίκες που τον απεγκλώβισαν από την ενδέκατη θέση, είναι μια υπεραπλουστευμένη και ελαφρώς χαλαρή προσέγγιση για να αποδείξεις ότι αυτή η ομάδα είναι του… πρωταθλητισμού.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com

Αλλά, δεν μπορείς, από την άλλη, να το παραβλέψεις. Αντιθέτως, το βλέπεις να έρχεται… Να πω ότι μπορεί να κάνει ένα θαύμα και να κλείσει την ψαλίδα με τον Ολυμπιακό για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές, ανταγωνισμού, έντασης και τέλος αγωνίας ποιος θα είναι ο πρώτος; Δεν μπορώ να το κάνω, αφού δεν είναι υπόθεση του ΠΑΟΚ να φτάσει, όσο εντυπωσιακός κι απόλυτος είναι στα αποτελέσματά του, τον Ολυμπιακό, αν τυχόν δεν υποχωρήσει ο τελευταίος και δεν δώσει ένα σωρό δικαιώματα.

Να πούμε ότι δεν του… επιτρέπουν να κάνει τόσο μεγάλες γκέλες και τον ευνοούν. Βλέπω ότι όλοι, λίγο έως πολύ, ευνοούνται ή δεν αδικούνται για να είμαι ακριβής.

Αφήστε το αυτό στην άκρη, θα μας απασχολήσει αργότερα.

Ο Κλάους αφήνει την ομάδα με δέκα, καλό είναι κάποιος να τον συνεφέρει. Ας μην του τραβήξει το αυτί. Αλλοίμονο, είναι μεγάλο παιδί. Δικαιολογείται μια άστοχη ενέργεια, αλλά, αν θέλουν στον ΠΑΟΚ να μην ανοίξουν κι άλλο μέτωπο, ας το αφήσουν να σβήσει μόνο του.

Παίζει μεθοδικά χωρίς να κινδυνεύει σε βαθμό που κλέβει βαθμούς, αντιθέτως, είναι πειστικός αυτός ο ΠΑΟΚ, με ομάδες του χεριού του. Μη νομίζετε ότι είναι μικρή υπόθεση. Κάποτε όλα αυτά τα μικρά μας, έδιναν τον τίτλο κι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν σχεδόν ποτέ καλός σε αυτό…

Αν σήμερα μετρούσαμε τους βαθμούς από την πορεία του ΠΑΟΚ με μια ήττα σε καμιά δεκαριά αγώνες, θα βλέπαμε τη βαθμολογία και θα νοιώθαμε ότι είμαστε στην Αγγλία. Άλλη ομάδα, εκτός του Ολυμπιακού στην κορυφή και από κάτω, πολύ κοντά, ο Πανιώνιος και η Ξάνθη. Άλλη, σχεδόν κανονική Superleague.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x