Χάντμπολ

Ανακοίνωσε Φερφόλια ο ΠΑΟΚ

Σημαντική μεταγραφή για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, που απέκτησε την Τέγια Φερφόλια.

Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση της Σλοβένας διεθνούς περιφερειακής για τον επόμενο χρόνο σε μια νευραλγική θέση, ώστε να διεκδικήσουν όλους τους εγχώριους τίτλους τη νέα σεζόν. Η 27χρονη αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη CSM Roman της πατρίδας της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Teja Ferfolja, η οποία υπέγραψε συμβόλαιο για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 27χρονη αθλήτρια από τη Σλοβενία, ύψους 1.83, αγωνίζεται στην περιφέρεια και είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας. Οι χαρακτηρισμοί που ταιριάζουν στην αθλήτρια είναι shooter στην επίθεση και κεντρικός αμυντικός.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, η Teja Ferfolja δήλωσε στο acpaok.gr: «Είμαι χαρούμενη που έρχομαι στη μεγάλη "οικογένεια" του ΠΑΟΚ. Εκτιμώ ότι η ομάδα του ‘Δικεφάλου’ έχει υψηλούς στόχους την επόμενη σεζόν και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους πετύχουμε. Με πειθαρχία και σωστή υποστήριξη θα είναι όλα πιο εύκολα! Πάμε ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x