Γιώργος Ζαχαριάδης

Απειλές και απολύσεις, ο ΠΑΟΚ… φτου και από την αρχή

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει sport-fm.gr για τις απειλές του Σαββίδη, τον Ίβιτς που θα μείνει μέχρι το 2020 και τις περίεργες αποφάσεις μιας χρονιάς.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Πιάνεις την άκρη του νήματος και σου… έρχεται τρέλα. Χάνεις το λογαριασμό. Ο στημένος Τζαβέλλας που δεν ήταν… στημένος. Οι απειλές που τον οδηγούν σε παραίτηση πριν από τα πλέι-οφ και το ρίσκο με τον ΠΑΟ που αποτυπώνεται σε αλλαγές οπισθοχώρησης και συνεχείς παλινωδίες, μπρος πίσω και επί τα αυτά…Ο υιός που θέλει τον Ίβιτς και το φωνάζει στα social media, μέχρι το 2020 και ο Ίβιτς που φεύγει παρά την κατάκτηση του μοναδικού τίτλου, του κυπέλλου, επί των ημερών Σαββίδη. Αλλά, μήπως το απαξιώνουν οι ίδιοι, μέσα στον ΠΑΟΚ;

Μήπως λένε ότι αν δεν υπήρχε το οφ σάιντ ίσως να μην κατακτούσε ο ΠΑΟΚ, με την καθοδήγηση του Ίβιτς, το κύπελλο; Όπως και να έχει, όποιος κρίνει την πορεία του Ίβιτς, θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη όλα όσα συνέβησαν κι όχι μόνο την εικόνα στα πλέι-οφ. Είναι κι αυτή μια προσέγγιση. Εγώ θα έμενα στα πλέι-οφ, διότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι εκεί θα κριθεί η χρονιά και το γνωρίζεις εξαρχής. Αν δεν προετοιμάσεις την ομάδα για να φτάσει στα πλέι-οφ χωρίς απώλειες και σε καλή κατάσταση, κάτι δεν υπολόγισες σωστά. Και το άλλο: Δεν υπάρχει πλέον μέτρο. Καμία διακριτικότητα. Θα κόψει τη διαιτησία στον Καλογερόπουλο. Ο Σαββίδης το υποσχέθηκε, απείλησε και θα το πράξει διότι έχεις τις άκρες. Περί χαλίφηδων, ο λόγος.

Θα του δώσει και σύνταξη. Να σας πω και εγώ θα το ήθελα, να συνταξιοδοτηθεί. Αλλά, δεν θα το φώναζα μην το ακούσει ο εισαγγελέας. Αλλά, αν νοιώθεις τόσο δυνατός και όλοι σε… κατατρέχουν, κυρίως με την ομάδα Κ20, όπως έκανε ο ΠΑΟ, είναι λογικό να χάνεις τον έλεγχο.Καλό θα ήταν, για να μην πάει στο βρόντο κι ο φετινός καλοκαιρινός σχεδιασμός και όσα χρήματα σπαταλά ο Σαββίδης, να κοιτάξει στο εσωτερικό της ομάδας και για τις απειλές, να πάει ο ίδιος στον εισαγγελέα. Παίκτες προσωπικότητες, προπονητής για… Φεράρι και όχι για «παπάκι» και δουλειά στην εσωτερική λειτουργία. Αυτό κι αφήστε κατά μέρος τις… συνταξιοδοτήσεις. Κρατήστε ό,τι χρήσιμο σας προέκυψε φέτος και μην επιλέγετε επανεκκίνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x