Γιώργος Ζαχαριάδης

Από τον Βεζυρτζή περιμένω κάτι καινούργιο;

O Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για τον παλιό Νίκο Βεζυρτζή και τη συμμετοχή του στο νέο ΠΑΟΚ και τον Μπερμπάτοφ,που δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη ο τραυματισμός και η θαυματουργή αποθεραπεία του

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Να το χρεώσεις στον Βεζυρτζή, ε, καλά τώρα… Δεν είμαστε καθόλου σοβαροί. Ο άνθρωπος ακόμη δεν έχει καθίσει στην καρέκλα του νέου του γραφείου και να συζητούμε αν υπάρχει λάθος χειρισμός στην υπόθεση Μπερμπάτοφ και να τον πιστώνεται στην… καρτέλα του;

Όποιος υποστηρίξει ότι υπάρχει συμμετοχή του ή μοιραία αδρανοποίηση τότε είναι πολύ απλά που δουλεύει πολύ ύποπτα.

Το κλείνουμε λοιπόν εδώ το θέμα μας και φτάσουμε στο ψητό, που δεν είναι τίποτε άλλο από τη… θεραπεία θαύμα την οποία ακολούθησε ο Μπερμπάτοφ και για πρώτη φορά στα ιατρικά χρονικά, με ρεκόρ γκίνες στο χρόνο αποκατάστασης, επιστρέφει από θλάση μετά από μια εβδομάδα.
Προσπαθείς να συγκρατήσεις τα γέλια σου. Νομίζεις ότι σε κοροϊδεύουν απροκάλυπτα και χωρίς να υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.

Είναι όμως αυτό το θέμα μας;

Τι να κάνουμε, δηλαδή… Να σταθούμε σε αυτή την δήθεν θλάση που έπαθε μετά τον αγώνα με την Γκαμπάλα; Αφού όλοι γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχε τραυματισμός και ήταν ένα από τα τερτίπια του.

Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά. Και σας το είπα, ότι οι αγκαλιές των παικτών με τον Τούντορ στην Καλλονή, είχαν σκοπό να του δείξουν ότι δεν τον παίρνει να κάνει ό,τι… γουστάρει μέσα στην ομάδα και να την αναστατώνει. Θα πρέπει να γίνει ένα με τους υπόλοιπους και κυρίως να σταματήσει να περπατάει και να δείξει ότι είναι ο Μπερμπάτοφ. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Αποτελεί ίνδαλμα και δεν έχει να κάνει τίποτε άλλο παρά να δείξει ότι καλώς τον εμπιστεύτηκαν όλοι αυτοί στην υπανάπτυκτη ποδοσφαιρική μπανανία που λέγεται Ελλάδα.

Λέω, λοιπόν, ότι αφού γνωρίζουμε όλοι μας ότι έκανε… μουτσουνάκια στον Τούντορ, επειδή δεν τον άφησε να σκοράρει με την Γκαμπάλα, γιατί να μας προκαλεί το γεγονός ότι η θλάση του θεραπεύτηκε τόσο γρήγορα;

Γρήγορα έπρεπε να είχε επέμβει και από νωρίτερα ο Σαββίδης για να τελειώνει το θέμα. Ο ίδιος τον έφερε, ο Τούντορ δεν μπορεί να τον διαχειριστεί, ας βοηθήσει σε τέτοιες στιγμές έντασης.

Όαλ αυτά είναι σημαντικά και πιο σημαντικά είναι να ανοίξουν κάποιοι τα στραβά τους και να σταματήσουν να φωνάζουν ότι κι ο Σαββίδης με το περιβόητο παοκτσήδικο DNA.

Για να έχει μια ομάδα παοκτσήδικο DNA δεν χρειάζεται σώνει και καλά να μαζέψει τους ΠΑΟΚτσήδες παράγοντες ή βετεράνους λες και το DNA είναι αποκλειστικά δικό τους.

Το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να το εκφράσουν οι νέες γενιές και αυτές που συμβαδίζουν με τις εποχές μας. Που γνωρίζουν πλέον τι συμβαίνει σήμερα στο παοκτσήδικο περιβάλλον και δεν θα χρειαστεί να… επαναρυθμιστούν, εκσυγχρονίζοντας τις λογικές τους.

Νέο αίμα, νέες ιδέες. Ούτε οι άσκοπες συγκρούσεις σε διοικητικά συμβούλια της Super League, ούτε και οι τσαμπουκάδες εξ αποστάσεως θα ανταγωνιστούν το κατεστημένο, πόσο μάλλον θα το πολεμήσουν αποτελεσματικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x