Κώστας Νικολακόπουλος

Αποβολή μόνο στην… Τούμπα! Και με όλη την καλή διάθεση του διαιτητή…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος «δείχνει» μέσα από το sport-fm.gr τις δύο πιο επίμαχες φάσεις του ντέρμπι, για τις οποίες φωνάζει ο ΠΑΟΚ.

• Καλά κάνουν τα κανάλια, συνδρομητικά και μη, και δείχνουν και ξαναδείχνουν τις φάσεις με τα ριπλέϊ, ώστε να έχουμε την καλύτερη εικόνα. Καλά κάνουν και έχουν και παλιούς διαιτητές που σχολιάζουν τις φάσεις, ώστε να έχουμε μία σφαιρική ενημέρωση.

• Αλλά από εκεί και πέρα, ο καθένας έχει την εκτίμηση του για κάθε φάση από αυτές που λέμε οριακές και πραγματικά αμφισβητούμενες.

• Μας λένε λοιπόν ότι η γραμμή βγάζει οφσάϊντ τον Ιντέγε «εκεί που πατάει η γάτα» στη φάση που ξεκινάει το αυτογκόλ του Βαρέλα για το 1-1. Συγνώμη, αλλά εγώ έβγαλα μία φωτογραφία που δεν δείχνει κανένα οφσάϊντ τον Ιντέγε. Κι η φωτογραφία είναι από τα επίσημα στιγμιότυπα της Νόβα. Τραβηγμένη όχι από το ριπλέϊ, αλλά από το ζωντανό της φάσης.

• Δείτε τη εδώ και πείτε μου αν υπάρχει οφσάϊντ. Η μπάλα μόλις φεύγει από τα πόδια του Φορτούνη.

inner

• Στον δε ΠΑΟΚ λένε και ξαναλένε ότι έπρεπε να αποβληθεί ο Μιλιβόγεβιτς στο φάουλ πάνω στον Αθανασιάδη στο 43’. Κι εδώ έχω μία φωτογραφία από τα επίσημα στιγμιότυπα της Νόβα. Επίσης από την «ζωντανή» εξέλιξη της φάσης.

inner

• Συγνώμη, αλλά από πού κι ως που απευθείας κόκκινη; Με τον Ντα Κόστα δίπλα στη φάση; Από πού προκύπτει ότι στερείται ο επιτιθέμενος ξεκάθαρης ευκαιρίας για γκολ, από την στιγμή που ο κανονισμός λέει με σαφήνεια ότι προσμετράται στην απόφαση του διαιτητή, «η τοποθεσία και ο αριθμός των αμυντικών». Και βλέπουμε καθαρά ότι ο Ντα Κόστα είναι δίπλα στη φάση...

• Συμπέρασμα: αυτή η αποβολή δεν δίνεται πουθενά αλλού παρά μόνο στην…Τούμπα. Και πάλι με όλη την καλή διάθεση από πλευράς διαιτητή…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x