Γιώργος Ζαχαριάδης

Άρης είσαι, δεν θα κλατάρεις…

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για τον Άρη που θα τερματίσει με διαφορά στην πρώτη θέση και θα πάρει την άνοδο και για τα επόμενα βήματα, μέχρι να φτάσει στον αντικειμενικό του σκοπό, την Superleague.

Του Γιώργου Ζαχαριάδης
zahariadis@hotmail.com


Ο Αναστόπουλος ήθελε να μάθει τι συνέβη πέρσι και η ομάδα που υποτίθεται ότι είχε μεγάλη διαφορά ποιότητας από την δεύτερη καλύτερη της Γ΄ Εθνικής, δεν κατάφερε να τερματίσει πρώτη. Δεν κατάφερε να είναι η καλύτερη σε όλα και να λάβει το εισιτήριο της ανόδου, με σκοπό να στριμώξει το χρονικό διάστημα απουσίας από τη μεγάλη κατηγορία που έτσι κι αλλιώς είναι ο αντικειμενικός σκοπός της προσπάθειας που καταβάλει όποιος κι αν την καθοδήγει.

Και μάλλον ήθελε να τα μάθει όλα. Κι αυτά που συν έβαιναν στο γήπεδο, κι αυτά που συνέβαιναν στα αποδυτήρια και όσα δεν φρόντισαν να τακτοποιήσουν οι πρώην διοικούντες για να μην δημιουργηθούν… φυσικά εμπόδια στην πορεία ανόδου. Είναι αλήθεια και κοινά αποδεκτό ότι ο Αρης τα είχε βάλει με όλους και αυτό δεν βοήθησε σε τίποτε. Πολύ περισσότερο δεν βοήθησε όταν η ομάδα χρειάστηκε μια στήριξη εκτός γραμμών, όταν η υπόθεση έφτασε στην ΕΠΟ κι όπου αλλού ήταν υποχρεωμένος να λογοδοτήσει ο Αρης προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδο στα χαρτιά.

Και όλα αυτό είναι καλό διότι, ακόμη κι αν ο Άρης φτάσει να είναι και δέκα και είκοσι βαθμούς μακριά από τον δεύτερο και να μετατρέψει το πρωτάθλημα σε τυπική διαδικασία, θα έχει δουλέψει σε ένα κομμάτι που είναι απαραίτητο για τα επόμενα βήματα.

Ουσιαστικά, αν το καλοκοιτάξεις, όλο αυτό που συμβαίνει φέτος, και με ελάχιστες εξαιρέσεις, να, σαν αυτή στη Χρυσούπολη, με το Νέστο, δεν υπάρχουν άλλες γκέλες για τον Αρη. Το πολύ πολύ να κάνει μια και δυό ακόμη στραβοτιμονιές και όχι ότι θα γίνει τίποτε σπουδαίο, δεν θα χάσει την ισορροπία του… Απλά, θα συνέρχεται από την τρελή του πορεία και να σοβαρεύεται για το επόμενο παιχνίδι, για να μην υποτιμά τον επόμενο αντίπαλο και να παρουσιάζεται αξιοπρεπείς και ειλικρινής στην σίγουρη πορεία μέχρι την άνοδο.

Θα ήθελα να είμαι αυστηρός με τον φετινό Άρη, λόγω του ότι είναι ομάδα άλλης κατηγορίας, αλλά, τι να το κάνεις… Να σταθείς σε μερικές ισοπαλίες; Και τι έγινε; Δεν θα είναι εκεί το θέμα. Προφανώς αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι η επόμενη μέρα και πως θα γίνει όσο ανταγωνιστικός χρειάζεται για να μην κάνει ανοησίες στη Β΄ Εθνική. Για να μην μπλέξει.

Σε αυτό έχει πολύ χρόνο μπροστά του για να προετοιμαστεί. Για να φτιάξει την ομάδα που θα έχει ουσία και μέλλον μέχρι τα επόμενα χρόνια και δεν θα χρειάζεται να προσπαθεί κάθε χρόνο με 20 μεταγραφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x