Final Four 2010

Σε ρυθμούς Φάιναλ Φορ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες στο Παρίσι και το απόγευμα της Τετάρτης οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την πρώτη τους προπόνηση επί γαλλικού εδάφους. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του έχουν αρχίσει να μετρούν πλέον αντίστροφα για τον ημιτελικό της Παρασκευής με την Παρτιζάν (22:00-ΣΚΑΪ) με τον Έλληνα τεχνικό των Κυπελλούχων Ελλάδος να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες στο Παρίσι και το απόγευμα της Τετάρτης οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την πρώτη τους προπόνηση επί γαλλικού εδάφους. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του έχουν αρχίσει να μετρούν πλέον αντίστροφα για τον ημιτελικό της Παρασκευής με την Παρτιζάν (22:00-ΣΚΑΪ) με τον Έλληνα τεχνικό των Κυπελλούχων Ελλάδος να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.Ladies and gentlemen…The Final-4

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στη γαλλική πρωτεύουσα, την Τρίτη το απόγευμα, και μετά από λίγες ώρες «προσγειώθηκε» στο Παρίσι και η αποστολή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς από τους παλιούς συμπαίκτες του ενώ είχε και ιδιαίτερη συνομιλία με τον Ματίας Σμόντις στο λόμπι του ξενοδοχείου που θα διαμείνουν οι αποστολές των τεσσάρων ομάδων.

Αύριο Πέμπτη, είναι προγραμματισμένη η κοινή συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων προπονητών, οι ομάδες των οποίων θα πάρουν μέρος στο Φάιναλ Φορ, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα προπονηθούν στην κεντρική σάλα του «Palais De Bercy».

Την Παρασκευή το πρωί αναμένεται να φτάσει στο Παρίσι και ο κύριος όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού. Προς το «παρών» στη γαλλική πρωτεύουσα τίποτα δεν μαρτυρά πως σε λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα θα αρχίσει η γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x