Final Four 2010

Κέτσμαν: «Έτοιμοι για όλα»

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Παρτιζάν έχει ξεκινήσει και η αγωνία ολοένα και ανεβαίνει. «Εμείς δεν έχουμε κανένα άγχος. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα» δήλωσε σε συνέντευξη του στο www.sport-fm.gr ο Ντούσαν Κέτσμαν. .

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Παρτιζάν έχει ξεκινήσει και η αγωνία ολοένα και ανεβαίνει. «Εμείς δεν έχουμε κανένα άγχος. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα» δήλωσε σε συνέντευξη του στο www.sport-fm.gr ο Ντούσαν Κέτσμαν. Ladies and gentlemen…The Final-4.

Συνέντευξη στον Αντώνη Κατσίκη

Ο Σέρβος φόργουορντ αναγνωρίζει την ανωτερότητα του Ολυμπιακού αλλά θέλησε να στείλει ταυτόχρονα και ένα μήνυμα στους «ερυθρολεύκους» εξηγώντας τους πως «δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικότερο ρόστερ, μεγαλύτερο μπάτζετ, μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο του, αλλά πρόκειται για ένα παιχνίδι και θα κερδίσει όποιος το θέλει περισσότερο. Δεν αρκεί μόνο να έχεις λεφτά και ποιότητα. Εμείς θα καταθέσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ. Είμαστε έτοιμοι για όλα».

Ο Κέτσμαν ήταν και ο μεγάλος ήρωας στον τελικό της Αδριατικής Λίγκας ανάμεσα στην Παρτιζάν και Τσιμπόνα. Ήταν ο άνθρωπος που με τρίποντο πίσω από το κέντρο του γηπέδου 0.3’’ πριν τη λήξη της αναμέτρησης, έδωσε τη νίκη και τον τίτλο στην ομάδα του. Άραγε είναι η χρονιά της Παρτιζάν η φετινή; «Δεν μπορώ να το ξέρω. Προς το παρών όλα κυλούν καλά για εμάς. Δεν πρέπει, όμως, να επαναπαυτούμε σε αυτό. Θέλουμε το πρωτάθλημα Σερβίας και το καλύτερο δυνατό στο Φάιναλ Φορ. Δεν έχουμε άγχος. Ο Ολυμπιακός το έχει. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως θα μπούμε στο γήπεδο για να χάσουμε».

Όσο για το αν θα προτιμούσε να πετύχει το τρίποντο που έδωσε τη νίκη απέναντι στην Τσιμπόνα, στον ημιτελικό με την Παρτιζάν, ο 33χρονος φόργουορντ ήταν ειλικρινής. «Δεν το αλλάζω αυτό το τρίποντο. Ευχαριστώ τον Θεό που μπήκε και έδωσε στην ομάδα μου ακόμη έναν τίτλο. Το ότι το πέτυχα μια φορά, δεν αποκλείει κάθε πιθανότητα να το πετύχω ξανά. Άλλωστε το είχα κάνει και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ένα παιχνίδι με τη Ρόμα. Ίσως λοιπόν τριτώσει το καλό. Έτσι δεν λέτε και εσείς στην Ελλάδα; (γέλια)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x