Final Four 2010

Πασούτιν: «Ξέρουμε από φάιναλ φορ»

Οδηγός για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο φάιναλ φορ στο Παρίσι θα είναι η εμπειρία της, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Εβγκένι Πασούτιν. «Ξέρουμε πώς πρέπει να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια και πώς να αποδίδεις καλύτερα κάτω από πίεση. Σε τόσο καθοριστικά ματς όσο ένας ημιτελικός, η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο. Είχαμε βρεθεί σε ανάλογη θέση και στο παρελθόν και διατηρήσαμε τον έλεγχο του αγώνα», τόνισε ο Ρώσος προπονητής

Οδηγός για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο φάιναλ φορ στο Παρίσι θα είναι η εμπειρία της, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Εβγκένι Πασούτιν.

«Ξέρουμε πώς πρέπει να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια και πώς να αποδίδεις καλύτερα κάτω από πίεση. Σε τόσο καθοριστικά ματς όσο ένας ημιτελικός, η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο. Είχαμε βρεθεί σε ανάλογη θέση και στο παρελθόν και διατηρήσαμε τον έλεγχο του αγώνα», τόνισε ο Ρώσος προπονητής, που δεν θέλει επ ουδενί να επιτρέψουν οι παίκτες του στην Μπαρτσελόνα να κάνει το παιχνίδι της στον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής. «Θα γίνει μεγάλη μάχη και εμείς θα πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερη άμυνα μπορούμε και να ελέγξουμε το ρυθμό απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσεις αν δεν ελέγξεις το ρυθμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x