Final Four 2010

Απο το Παρίσι με αγάπη...

Η μοίρα σας έφερε να βρίσκεστε στο Παρίσι και να παρακολουθείτε την προσπάθεια του Ολυμπιακού για κατάκτηση του τροπαίου της Ευρωλίγκας. Ο μεγάλος τελικός με την Μπαρτσελόνα πλησιάζει. Ακόμα όμως κι αν δεν μπορέσατε να βρεθείτε στο Παρίσι σίγουρα έχετε μία ιδέα για την πόλη του φωτός, τα κρουασάν, τον πύργο του Άιφελ, την πόλη των ερωτευμένων και όλα τα ωραία κλισέ που συνοδεύουν τη Γαλλική πρωτεύουσα.

Η μοίρα σας έφερε να βρίσκεστε στο Παρίσι και να παρακολουθείτε την προσπάθεια του Ολυμπιακού για κατάκτηση του τροπαίου της Ευρωλίγκας.

Ο μεγάλος τελικός με την Μπαρτσελόνα πλησιάζει. Ακόμα όμως κι αν δεν μπορέσατε να βρεθείτε στο Παρίσι σίγουρα έχετε μία ιδέα για την πόλη του φωτός, τα κρουασάν, τον πύργο του Άιφελ, την πόλη των ερωτευμένων και όλα τα ωραία κλισέ που συνοδεύουν τη Γαλλική πρωτεύουσα.

Θέλετε κι άλλα κλισέ; Μπορούμε να εύκολα να σας δώσουμε μερικά ακόμα. Γαλλική μουσική. Αζναβούρ, Εντιθ Πιάθ και Τζο Ντασέν. Έτσι για να μπείτε στο κλίμα. Συνοδέψτε την ακρόαση με ένα τριαντάφυλλο και ένα ποιήμα.

Τσαρλς Αζναβούρ



Τζο Ντασέν



Εντίθ Πιάθ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x