BCL

Βόννη-Περιστέρι bwin: Στη Γερμανία για να συνεχίσει το όνειρο

Το Περιστέρι bwin φιλοξενείται στη Γερμανία από τη Βόννη (16/04, 21:00), ψάχνοντας τη νίκη που θα το στείλει στο Final Four του BCL.

Έτοιμο για να δώσει ένα ακόμη σπουδαίο ματς είναι το Περιστέρι bwin!

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει τη Βόννη (21:00, COSMOTE SPORT 4) στη Γερμανία στον τρίτο μεταξύ τους προημιτελικό, ψάχνοντας τη νίκη που θα το στείλει στα ημιτελικά του Basketball Champions League!

Οι «κυανοκίτρινοι» έχασαν το πρώτο ματς στη Βόννη με σκορ 89-78, ωστόσο απάντησαν στο «Ανδρέας Παπανδρέου» με το εμφατικό 90-62 κάνοντας μία από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις της ιστορίας τους. Πλέον, θέλουν ακόμη ένα ροζ φύλλο έτσι ώστε να προκριθούν στο Final Four του Βελιγραδίου (26-28 Απριλίου), αλλιώς θα αποχαιρετήσουν (με ψηλά το κεφάλι) τη διοργάνωση.

Υπενθυμίζουμε, ότι σε περίπτωση πρόκρισης, το Περιστέρι bwin θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον νικητή του ζευγαριού Τενερίφη-Τόφας, που είναι επίσης στο 1-1 με το τρίτο παιχνίδι να γίνεται επί ισπανικού εδάφους. Οι άλλες δύο ομάδες που έχουν προκριθεί είναι Ουνικάχα Μάλαγα και Μούρθια.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, όλοι οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη είναι διαθέσιμοι, αφού ο Κένι Γουίλιαμς επέστρεψε στη δράση κόντρα στον Άρη, ξεπερνώντας τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο Game 1 με τη Βόννη.

«Είναι αγώνας do or die και ξέρουμε ότι θα είναι μια μεγάλη μάχη που θα κριθεί από την άμυνα μας. Ξέρουμε καλά τη Βόννη. Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να πετύχουμε τον στόχο μας. Γνωρίζουμε ότι το έργο μας δεν είναι εύκολο, αλλά ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Η άμυνα, ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν την έκβαση του αγώνα», δήλωσε ενόψει του αγώνα ο Τρέβορ Τόμπσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x