BCL

Τζίκιτς: «Δεν ξέρω πώς θα μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα με ΑΕΚ»

Τι δήλωσε ο προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Αλεξάνταρ Τζίκιτς είναι… επιφυλακτικός για το πώς θα διαχειριστεί η Χάποελ Ιερουσαλήμ το κατάμεστο γήπεδο και την εκρηκτική ατμόσφαιρα στην αποψινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τα playoffs του BCL.

«Παίξαμε διαφορετικά στο δεύτερο παιχνίδι και πρέπει να έχουμε αυτή τη φορά την προσέγγιση που είχαμε στο πρώτο ματς. Οι παίκτες καταλαβαίνουν τι δεν έκαναν καλά στην Αθήνα. Δεν ξέρω πώς θα μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα, γιατί κάποιες φορές μπορεί να σε ανεβάσει κι άλλες να σε γεμίσει με πίεση. Κάποιοι παίκτες αποδίδουν καλύτερα μπροστά σε ξένο κοινό. Θα δούμε πώς θα είναι, εγώ πάντως ζήτησα στους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι σε όσα γίνονται στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο προπονητής των Κυπελλούχων Ισραήλ.

Ο Οζ Μπλέιζερ είπε με τη σειρά του: «Όλοι ξέρουμε τη σημασία του αγώνα και πρέπει να επιστρέψουμε στις αρχές που μας οδήγησαν φως εδώ. Δεν πιστεύω πως έχουμε πίεση, φέτος παίξαμε ήδη πολλά παιχνίδια ζωής ή θανάτου και δείξαμε χαρακτήρα. Είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε στο Final 4».

Ο Ιτάι Σέγκεφ, ανέφερε: «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε πως η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστικοί και η ενέργεια που θα μας δώσει το κοινό θα μας βοηθήσει πολύ. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι και αν το κάνουμε, είμαι βέβαιος πως το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x