Μουντομπάσκετ 2023

Συγκινητικός Ποτσέκο, αφιέρωσε την πρόκριση της Ιταλίας στον Σπανιόλο που έχασε τον παππού του

Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο αφιέρωσε τη νίκη-πρόκριση της Ιταλίας κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο στον Ματέο Σπανιόλο, ο οποίος μία μέρα πριν έχασε τον παππού του.

Μετά την προχθεσινή (1/9) μεγάλη νίκη της επί της Σερβίας, η Ιταλία επικράτησε και του Πουέρτο Ρίκο με 73-57, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης.

Μετά τον αγώνα, ο Τζανμάρκο Ποτσέκο, γνωστός συνήθως για τις χιουμοριστικές του ατάκες, έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Ο Ιταλός τεχνικός αφιέρωσε τη νίκη των «ατζούρι» στον Ματέο Σπανιόλο, γκαρντ της ομάδας που μία μέρα πριν έμαθε πως έφυγε από τη ζωή ο παππούς του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ποτσέκο:

«Πριν από το παιχνίδι, πήγα απλώς για να τον υποστηρίξω και είπα, "Ματέο, απλά να είσαι έτοιμος". Και άρχισε να κλαίει. Νόμιζα ότι ήταν νευρικός γιατί δεν τον χρησιμοποίησα στα δύο τελευταία παιχνίδια. Όμως ο Ντατόμε ήρθε κοντά μου και μου είπε τα άσχημα νέα. Σήμερα το πρωί, ξύπνησα και του έστειλα ένα μήνυμα: "Ματέο, ό,τι χρειαστείς" και τέτοια πράγματα. Και μου απάντησε: "Μην ανησυχείς, κόουτς. Είμαι εντάξει. Πάμε να κερδίσουμε το γ@μημ$νο το παιχνίδι".νΘέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη σε αυτόν και την οικογένειά του. Σας ευχαριστώ πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x