Γενικά

Αποδοκιμάστηκαν Ντουράντ-Γκριν σε ματς των ΗΠΑ! (video)

Έκπληκτοι έμειναν οι Ντουράντ-Γκριν στο φιλικό παιχνίδι της εθνικής ΗΠΑ με την Κίνα στο Staples Center. Οι δύο σταρ των Γουόριορς αποδοκιμάστηκαν έντονα από το αμερικάνικο κοινό.

Ένα πρωτόγνωρο γεγονός εκτυλίχθηκε στο Staples Center καθώς στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με την Κίνα, το πλήθος αποδοκίμασε τους Ντουράντ και Γκριν, προφανώς για την επιλογή του πρώτου να αγωνιστεί στους Γουόριορς, δημιουργώντας αθέμιτο ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα.

Ο Ντουράντ αργότερα ρωτήθηκε για το περιστατικό και εμφανίστηκε απορημένος, λέγοντας πως δεν άκουσε κάτι.

Ο γενικός διευθυντής των Γουόριορς, Μπομπ Μάιερς, έδωσε την δική του εκδοχή, λέγοντας πως οι φίλαθλοι των Κλίπερς επευφημούσαν τον ΝτεΆντρε Τζόρνταν.

Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί μια κόντρα ανάμεσα στους φιλάθλους των Κλίπερς και των Γουόριορς και το γεγονός της απόφασης του Ντουράντ να ενταχθεί στην ίδια ομάδα με τους Κάρι, Τόμσον και σε συνδυασμό ότι ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν είναι και το...καλύτερο παιδί του ΝΒΑ, προκάλεσε την αντίδραση του πλήθους.

Αυτό βέβαια δεν επηρέασε τον «ΚD» o οποίος σημείωσε 19 πόντους και μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που θα γίνει κάτοικος Όκλαντ, θα είναι ο ευαυτός του , θα ακολουθεί την ρουτίνα του και θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Δείτε τις αποδοκιμασίες προς την Ντρέιμοντ Γκριν




Eπιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x