NBA

Αρχίζουν να… αγριεύουν οι Γουόριορς!

Πήρε φόρα το Γκόλντεν Στέιτ και… όποιον πάρει ο χάρος! Μετά τις άνετες νίκες στις έδρες των Κλίπερς και Σπερς, οι πρωταθλητές έκαναν νέα επίδειξη δύναμης στο Ντένβερ. Πάρτι του Τάουνς με τους Μάβερικς

Αυτή η ήττα από τους Πίστονς στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα τους φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει πολύ τους Γουόριορς. Σαν να… γύρισε το κουμπάκι. Διότι από τότε οι πρωταθλητές μοιάζουν αγριεμένοι.

Έχοντας περάσει άνετα από τις έδρες των Κλίπερς και Σπερς, η ομάδα του Στιβ Κερ δύσκολα θα συναντούσε δυσκολίες στο Ντένβερ. Δεν αρκέστηκε ωστόσο στο να προσπεράσει απλώς το εμπόδιο, αλλά το έκανε με επίδειξη δύναμης.

Διότι στο τέλος της τρίτης περιόδου η διαφορά είχε ήδη αγγίξει τους 30 πόντους. Με τους βασικούς λοιπόν να ξεκουράζονται (σ.σ. μέχρι τότε ο Ντουράντ είχε γράψει 25 πόντους και ο Κάρι είχε προσθέσει 22 συν 11 ασίστ), έφτασαν στο άνετο 127-108.

Λίγο νωρίτερα, οι Τίμπεργουλβς πέτυχαν εξίσου εύκολη νίκη επί των Μάβερικς. Με οδηγό τον Τάουνς, που έκανε πάρτι κάτω από τις δυο ρακέτες με 31 πόντους και 12 ριμπάουντ, η ομάδα της Μινεσότα καθάρισε εύκολα με 112-99.

Ντέρμπι έγινε στο Σικάγο ανάμεσα σε Μπουλς και Πέλικανς, πριν οι φιλοξενούμενοι πάρουν τελικά το διπλό στην παράταση. Βασιζόμενη στους «δίδυμους πύργους» Ντέιβις και Κάζινς (που τελείωσαν το ματς με 27 και 25 πόντους αντίστοιχα), η ομάδα της Νέας Ορλεάνης επικράτησε 96-90 στην παράταση των μαχητικότατων γηπεδούχων.

Όσο για τους Πίστονς, επιβλήθηκαν χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα (108-99) των Κινγκς. Με τον Κουφό να μην κάνει ιδιαίτερα αισθητή τη παρουσία του (2 πόντοι, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 18 λεπτά συμμετοχής) και τον Παπαγιάννη να μην παίζει καθόλου, η ομάδα του Σακραμέντο δεν μπόρεσε να αποτρέψει τη δεύτερη κολλητή νίκη της ομάδας του Ντιτρόιτ μετά απ’ αυτή επί των Μπακς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x