Ευρώπη

Δύσκολο να προλάβει τον Ολυμπιακό ο Γιόβιτς

Πολύ δύσκολη κρίνεται η συμμετοχή του Στέφαν Γιόβιτς στο ματς του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Ντέγιαν Ράντονιτς.

Εδώ και καιρό ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στέφαν Γιόβιτς, με την ατυχία να χτυπά για δεύτερη φορά τον βασικό του γκαρντ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ντέγιαν Ράντονιτς, μετά τη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ, είναι δύσκολο να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων», καθώς αφού ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του, ταλαιπωρείται από ίωση.

«Ελπίζω να γίνει σύντομα καλά και να είναι έτοιμος να παίξει. Θα δούμε, έχουμε πρόβλημα που δεν παίζει. Όσον αφορά στον τραυματισμό του, ο Γιόβιτς είναι καλά, αλλά αυτή τη στιγμή ταλαιπωρείται από ίωση και εύχομαι αυτή να μην τον κρατήσει στο κρεβάτι», είπε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών και πρόσθεσε:

«Ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα να είναι σε θέση να μας βοηθήσει. Όταν θα είναι απολύτως υγιής θα μας βοηθήσει και τότε θα παίξει ξανά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x