NBA

Έβγαλαν «σκούπα» οι Καβαλίερς, ρεκόρ ο Λεμπρόν

Η πρώτη ομάδα που περνά στον δεύτερο γύρο των play offs έγιναν οι Καβαλίερς, καθώς «σκούπισαν» τη σειρά με τους Πέισερς κερδίζοντας για δεύτερη φορά στην Ιντιανάπολις, 106-102. Κορυφαίος ο Λεμπρόν.

Τι κι αν δεν πείθουν ακόμη με τις εμφανίσεις τους; Οι Καβαλίερς απέδειξαν πως παραμένουν η κορυφαία ομάδα στην Ανατολή κερδίζοντας πανεύκολα το εισιτήριο για τα ημιτελικά της περιφέρειας.

Οι πρωταθλητές επικράτησαν 106-102 των Πέισερς στην Ιντιανάπολις και με 4-0 έγιναν η πρώτη ομάδα που περνά στον δεύτερο γύρο των play offs.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς με 33 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 τάπες και ένα καθοριστικό τρίποντο 63’’ πριν το τέλος ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές. Μάλιστα με δέκα «σκούπες» στα play offs έγινε ο πρώτος στην ιστορία ξεπερνώντας τον παλαίμαχο πλέον Τιμ Ντάνκαν. Άξιος συμπαραστάτης του ο Κάιρι Ίρβινγκ με 28 πόντους.

Ο Πολ Τζορτζ έμεινε στους 15 πόντους με 5/21 σουτ για τους γηπεδούχους, που με τον ηγέτη τους σε κακή μέρα ήταν δύσκολο να κερδίσουν.

Πλέον οι Καβαλίερς περιμένουν αντίπαλο στα ημιτελικά της Ανατολής και αυτός θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού των Ράπτορς με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Δωδεκάλεπτα: 24-22, 52-58, 77-88, 102-106.
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x