Γενικά

Έξαλλος με τον Αταμάν ο Ντέντμον!

«Πυρ και μανία» είναι ο Τζάστιν Ντέντμον με τη συμπεριφορά του Εργκίν Αταμάν κατά τη θητεία του στη Γαλατασαράι.

Θα ακούει Εργκίν Αταμάν και θα… τρέχει ο Τζάστιν Ντέντμον!

Ο Αμερικανός γκαρντ έφυγε σχεδόν… κλοτσηδόν από τη Γαλατασαράι, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του από τον Τούρκο προπονητή, ο οποίος του φέρονταν σαν να ήταν ερασιτέχνης.

Το μήνυμα του Τζάστιν Ντέντμον:

«Ήταν δύσκολο για μένα να παίξω για έναν προπονητή που δεν σεβόταν το στιλ παιχνιδιού μου. Όπου αλλού έπαιξα, ήμουν σχεδόν παντού επιτυχημένος, αλλά το να παίζω σε τέτοιες συνθήκες θα με έκανε να μην αγαπώ άλλο το μπάσκετ. Είμαι ένας παίκτης τοπ επιπέδου και ένιωθα να μου φέρονται σαν ερασιτέχνη. Σε έναν παίκτη σαν και εμένα δεν μπορείς να του φέρεσαι σαν ρομπότ, αλλά να τον αφήνεις στο παρκέ.

Έτσι νικούσα και έτσι έκανα σε όλη την επαγγελματική μου καριέρα. Ευχαριστώ τη Γαλατασαράι που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω εκεί, αλλά εάν ήξερα τι θα αντιμετώπιζα θα τους απαντούσα αρνητικά για τέταρτη φορά. Πρώτη φορά συνάντησα τέτοιες συνθήκες. Ποτέ δεν μου επέρριψαν ευθύνες για μία ήττα και ποτέ δεν καθόμουν κατευθείαν στον πάγκο, για κάθε λάθος. Πως μπορεί ένας παίκτης να αγωνιστεί σε τέτοιες καταστάσεις
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x