Euroleague

Ομπράντοβιτς: «Θα κάνω τα πάντα για να μείνω στην Παρτίζαν-Δεν έχω δει πουθενά τέτοιους οπαδούς!»

Διατεθειμένος να κάνει τα πάντα ώστε να παραμείνει στην Παρτίζαν δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια.

Κάθε… λεπτό απολαμβάνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς την παρουσία του στον πάγκο της Παρτίζαν.

Μετά τη σημαντική νίκη επί της Μπασκόνια, ο Ζοτς επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην ομάδα του Βελιγραδίου, αποθεώνοντας τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων», καθώς όπως τόνισε δεν έχει συναντήσει παρόμοιους όπου κι αν έχει δουλέψει στην πλούσια καριέρα του!

«Δεν χρειάζεται να εξηγήσω κάτι, είμαι πιο ο χαρούμενος άνθρωπος εδώ. Έχω δουλέψει στην Μπανταλόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπενετόν Τρεβίζο, τον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε… Είχαμε πολύ ωραίες ατμόσφαιρες εκεί, αλλά αυτή η αφοσίωση και αυτό το κοινό, δεν το βρήκα πουθενά. Θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων, αλλά θα πάντα θα λέω ότι θα πρέπει να είμαστε πρωταθλητές και στη συμπεριφορά και το εύχομαι από την πρώτη ημέρα αυτό. Να δημιουργούμε μία όμορφη ατμόσφαιρα, χωρίς να προσβάλουμε κάποιον», είπε αρχικά ο Ζοτς και πρόσθεσε:

«Οι οπαδοί μας δίνουν… φτερά όπου παίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσουμε μία νέα γενιά φίλων της Παρτίζαν. Μετά από κάθε ματς 200-300 παιδιά με περιμένουν μαζί με τους γονείς τους. Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από αυτή; Όσον αφορά εμένα, θα κάνω τα πάντα για να μείνω στην Παρτίζαν. Μπορεί να μην είναι όλα ιδανικά εδώ και όλοι παλεύουμε να βρούμε το ιδανικό, αλλά είμαι σίγουρο ότι δεν υπάρχει… Ελ Ντοράντο. Ελπίζων να βρούμε τον τρόπο και να συνεχίσουμε την ιστορία μας στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω ότι εκπροσωπούμε επάξια τη Σερβία. Απλώς να δείτε πόσοι άνθρωποι παρακολουθούν από παντού την Παρτίζαν. Πόσες νύχτες περνούν στο γήπεδο, σε εστιατόρια για να δουν ένα ματς και από αυτό δεν κερδίζει μόνο η Παρτίζαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x