Ευρώπη

Φλέρταρε με την ήττα, αλλά άλωσε τη Μάλαγα με ξέσπασμα στο φινάλε η Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε κοντά στην ήττα από την Ουνικάχα Μάλαγα, όμως έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 9-0 στο φινάλε και επικράτησε 87-81, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία της στην ACB.

Άντεξε στα... δύσκολα και συνέχισε την απτόητη πορεία της η Ρεάλ!

Η «βασίλισσα» επικράτησε με σκορ 87-81 εκτός έδρας της Ουνικάχα Μάλαγα και ανέβηκε στο 22-3, παραμένοντας στην κορυφή της ACB, και πλέον μάλιστα δύο νίκες μπροστά από τους δεύτερους Ανδαλουσιάνους.

Οι γηπεδούχοι έκαναν μεγάλη εμφάνιση και έφτασαν κοντά στη νίκη, έχοντας προβάδισμα 81-78 1,5 λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Παρόλα αυτά, οι Μαδριλένοι σε αυτό το σημείο έδειξαν χαρακτήρα, έκλεισαν το ματς με επιμέρους σκορ 9-0 και τελικά πήραν το ροζ φύλλο.

Κορυφαίος των νικητών με 19 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και μεγάλα καλάθια στο φινάλε ήταν ο Τζάναν Μούσα, ενώ 11 πόντους μαζί με 7 ασίστ μέτρησε ο Φακούντο Καμπάτσο και ισάριθμους πόντους ο Έντι Ταβάρες. Από τους ηττημένους, ξεχώρισε με 20 πόντους ο Ντίλαν Οσετκόφσκι.

Για τη Ρεάλ, ακολουθεί η «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας, με εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα στην Άλμπα (19/03) και την Παρτίζαν (21/03).

Τα δεκάλεπτα: 19-24, 40-48, 64-64, 81-87

Αναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x