Ευρώπη

Ρούμπιο: «Νιώθω σχεδόν σαν να είμαι ρούκι ξανά - Δεν ένιωσα ποτέ μόνος αυτό το διάστημα»

O Ρίκι Ρούμπιο μίλησε για την επιστροφή του στα παρκέ αλλά και για το διάστημα που έμεινε εκτός λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Ο Ρίκι Ρούμπιο είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ μετά από τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε από το περασμένο καλοκαίρι.

Η επιστροφή του αναμένεται να γίνει στον αγώνα των προκριματικών του ??EuroBasket 2025 στη Σαραγόσα την Πέμπτη (22/02), όπου η Ισπανία θα αναμετρηθεί με τη Λετονία.

Μάλιστα, μιλώντας για τα συναισθήματά του, ο Ρούμπιο τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος αλλά και αγχωμένος, παρομοιάζοντας τη θέση του με αυτή ενός ρούκι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα: «Με όλο το άγχος, σχεδόν νιώθω και πάλι ρούκι. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην εθνική ομάδα. Είναι εκεί που σταμάτησα. Εδώ στη Σαραγόσα έχουμε παίξει μερικές φορές και οι οπαδοί ήταν πάντα αφοσιωμένοι στην εθνική ομάδα. Υπάρχει πολύ μπάσκετ σε αυτή την πόλη, επομένως είναι ένα ιδανικό μέρος για να επιστρέψω».

Για το διάστημα που έμεινε εκτός παρκέ: «Δεν έχω νιώσει μόνος αυτό το διάστημα. Όλοι με υποστήριξαν πολύ, τόσο στην εθνική ομάδα όσο και στο Κλίβελαντ και γενικότερα στον κόσμο του μπάσκετ. Αυτό με βοήθησε πολύ σε μια τόσο δύσκολη στιγμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x