Ελλάδα

Αταμάν: «Παίξαμε άθλια, κακός για ένα ακόμη ματς ο Βιλντόσα, ήρωας ο Καλαϊτζάκης»!

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ήταν ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Περιστερίου bwin, όπως δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού να ήταν πίσω στο σκορ, αλλά με μια αντεπίθεση στο τέλος νίκησε με 66-64 το Περιστέρι bwin και έκανε το 2/2 στη φετινή Basket League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και στις καθιερωμένες δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, ο προπονητής των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε ήρωα της νίκης τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, τονίζοντας πως οι παίκτες του έπαιξαν άσχημα, όπως και ο Βιλντόσα σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Ο Καλαϊτζάκης είναι ο ήρωας για αυτή τη νίκη και μετά ο Γκριγκόνις. Οι δύο αυτοί παίκτες ήταν ο λόγος που κερδίσαμε και στο τέλος ο Γκραντ. Παίξαμε άσχημα αλλά βρήκαμε τον τρόπο να γυρίσουμε από το -19 και είναι μια καλή νίκη.

Η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία για τις ομάδες της Euroleague. Απλά δεν γίνεται 48ώρες μετά να παίζεις μπάσκετ χωρίς πόιντ γκαρντ, χωρίς οργάνωση. Για μένα είναι δύσκολο. Για ένα παιχνίδι ακόμα ο Βιλντόσα έπαιξε άσχημα, ελπίζω να βρει το ρυθμό του γιατί είναι καλός παίκτης. Ο Σλούκας είναι ένας εξαιρερικός παίκτης για εμάς και ελπίζω να έρθει γρήγορα πίσω
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x