Ελλάδα

Mundo Deportivo: «Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού στον Σλούκα»

Η «Mundo Deportivo» μεταφέρει τις πληροφορίες για το συμβόλαιο που προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Κώστα Σλούκα. Το ρεπορτάζ της «Sport».

Νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνει λόγο για το μέλλον του Κώστα Σλούκα. Η «Mundo Deportivo» μεταφέρει τις πληροφορίες της για την προσφορά του Ολυμπιακού στον 33χρονο γκαρντ (παρότι εκκρεμεί το ραντεβού του παίκτη με τους αδερφούς Αγγελόπουλους), αφού πρώτα κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του.

«Ο Σλούκας εισέπραξε 1,8 εκατομμύρια ευρώ καθαρά την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό, αλλά ο πειραϊκός σύλλογος τού προσφέρει κάτι λιγότερο -γύρω στο 1,5 εκατομμύριο- για να ανανεώσει. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, Σλούκας και Ολυμπιακός αναμένεται να συναντηθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να αποφασίσουν για το μέλλον τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η «Sport» τονίζει ότι ο 33χρονος άσος βρίσκεται στο «στόχαστρο» μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ, τονίζοντας ότι ανάμεσά τους είναι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.



Για τους Καταλανούς, για τους οποίους γίνεται ουσιαστικά λόγος στο συγκεκριμένο κείμενο (αφού είναι καταλανική η «Sport») επισημαίνεται: «είναι στην κούρσα για την απόκτησή του, ειδικά μετά την αρνητική απάντηση του Κέβιν Πάντερ. Ο Έλληνας άσος έχει μισθό 1.8 εκατ. ευρώ και αναμένεται λόγω ηλικίας να αποδεχθεί μία χαμηλότερη πρόταση. Οι διαπραγματεύσεις του με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του».

Παράλληλα, στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ γίνεται η εικασία ότι η παρουσία του Γιαν Βέσελι στους «μπλαουγκράνα» πιθανόν να λειτουργήσει ευεργετικά για την Μπαρτσελόνα στη συγκεκριμένη υπόθεση, λόγω των εξαιρετικών σχέσεων των δύο παικτών από την εποχή που συνυπήρξαν στη Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x