Ελλάδα

Ζέρβας: «Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας του Ολυμπιακού με Μίροτιτς»

Ο Νίκος Ζέρβας μετέφερε τις πληροφορίες για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Τι είπε για τον Μίροτιτς, τον Κάνααν, και τον Γουίλιαμς-Γκος.

Με τον Γουίλιαμς-Γκος να είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού ο Νίκος Ζέρβας μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όλες τις εξελίξεις από το ρεπορτάζ της ομάδας μπάσκετ των Πειραιωτών. Ο ρεπόρτερ επεσήμανε ότι η συμφωνία με τον Αμερικανό άσο δεν σημαίνει κάτι για τον Κάνααν ο οποίος αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του και να παραμείνει στο λιμάνι.

Εκτενή αναφορά έγινε στα θέματα των ανανεώσεων των Σλούκα και Βεζένκοφ, με τον Νίκο Ζέρβα να μεταφέρει ότι στην περίπτωση που ο MVP της περσινής Ευρωλίγκας δεν ανανεώσει, ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του με τον Μίροτιτς να φέρεται να είναι ο πιο πιθανός στόχος. Όπως μετέφερε οι ερυθρόλευκοι έχουν έναν δίαυλο επικοινωνίας με τον Μαυροβούνιο άσο, ο οποίος φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί για τους Πειραιώτες.

Ωστόσο επεσήμανε ότι - για την ώρα- δεν υπάρχει κάτι περισσότερο καθώς η παραμονή του Βεζένκοφ είναι η ξεκάθαρη προτεραιότητα για την ομάδα και στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να περιμένουν πρώτα την κατάληξη του θέματος για να κινηθούν για τον αντικαταστάτη του.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x