Ελλάδα

Το τρίποντο του Σλούκα που «σκότωσε» τον Ολυμπιακό και η χαρακτηριστική κίνησή του με το κεφάλι

Δείτε το τρίποντο του Κώστα Σλούκα στο φινάλε του ντέρμπι, που χάρισε, ουσιαστικά, τη νίκη στον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό και τη χαρακτηριστική κίνησή του προς τον κόσμο!

Στα 37 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και με το σκορ στο 72-71 για τους «πράσινους», ο Κώστας Σλούκας ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Κώστα Παπανικολάου και με ένα μεγάλο τρίποντο, έστειλε τη διαφορά στο +4 για το «τριφύλλι», χαρίζοντας, ουσιαστικά, τη νίκη στην ομάδα του!

Μέσα σε ντελίριο στο ΟΑΚΑ, ο Έλληνας γκαρντ γύρισε και έκανε μία χαρακτηριστική κίνηση με το κεφάλι του για το εύστοχο σουτ που επιχείρησε, ενώ στη συνέχεια, και μετά τη χαμένη επίθεση του Ολυμπιακού, κέρδισε φάουλ από τον Γουόκαπ και όταν πήγε να εκτελέσει βολές για το τελικό 77-71, άκουσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να φωνάζει ρυθμικά για άλλη μία φορά το όνομά του!

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για τον Παναθηναϊκό φέτος στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό, που εξασφάλισε -όχι μαθηματικά, αλλά ουσιαστικά- το απόλυτο πλεονέκτημα.

Δείτε το τρίποντο του Σλούκα και τον χαμό στο ΟΑΚΑ:

.....

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x