Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Πιστέψαμε ότι θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα»

Στη χαλαρότητα του Ολυμπιακού, η οποία έφερε έλλειψη συγκέντρωσης, απέδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την ήττα από τον Άρη. «Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας», δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Απογοητευμένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην ήττα από τον Άρη, ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως οι παίκτες του μπήκαν χωρίς συγκέντρωση στο παρκέ, με αποτέλεσμα να το «πληρώσουν» από μία ομάδα που ήταν πιο έτοιμη και πιο μαχητική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη και την εμφάνιση, πάλεψαν πιο πολύ, ήταν πιο έτοιμοι και το έδειξαν μέσα στο γήπεδο. Εμείς αντιθέτως πιστέψαμε ότι θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα και είναι μεγάλο λάθος αυτό. Ο Άρης το απέδειξε αυτό και στην προηγούμενη φάση κόντρα στην ΑΕΚ όταν και έχασε με μεγάλη διαφορά στο δεύτερο ματς, αλλά επέστρεψε εδώ στην έδρα του, νίκησε και προκρίθηκε. Εμείς τα είχαμε επισημάνει αυτά, αλλά μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση, με αστοχία και το πληρώσαμε. Συγχαρητήρια στον Άρη και προχωράμε στο επόμενο ματς».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης, είπε: «Κάναμε μια απογοητευτική εμφάνιση, όταν στα προηγούμενα δύο ματς δεχτήκαμε κάτω από 60 πόντους και σήμερα δεχτήκαμε 84, αυτό τα λέει όλα. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας στο 200%, δεν κάναμε τίποτα σωστά σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας, ιδιαίτερα στην άμυνα που δεν κάναμε τίποτα σωστά. Ο Άρης κέρδισε δίκαια και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x