Ευρώπη

«Η ΑΕΚ μπορεί να χτίσει κάτι καλό φέτος»

Την άποψη πως η ΑΕΚ μπορεί να χτίσει κάτι καλό φέτος αν είναι πλήρης, εξέφρασε με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Λίνος Γαβριήλ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία αντιμετώπισε την «Ένωση» σε φιλικό ματς πριν μερικές μέρες, μιλώντας στον Τόλη Κοτζιά και την εκπομπή «Solo Basket», θεωρεί πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τη δυνατότητα, με την ενσωμάτωση των Ντίξον και Μιλόσεβιτς, να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στην αξία του Πρίμοζ Μπρέζετς, του Σλοβένου διεθνούς φόργουορντ/σέντερ της κυπριακής ομάδας, στους στόχους της ομάδας του τη φετινή περίοδο, στην προσπάθεια να ανέβει το κυπριακό μπάσκετ και στον Τόνι Κωνσταντινίδη, που ανέλαβε το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά: «Ο Μπρέζετς είναι φοβερός επαγγελματίας και δείχνει την αξία του σε κάθε προπόνηση, είναι ο ιδανικός για να διδάξει τα μυστικά του μπάσκετ στους νέους συμπαίκτες του».

«Στόχος της ΑΕΚ Λάρνακας, μετά την περυσινή κατάκτηση του Κυπέλλου, είναι να πρωταγωνιστήσει στις εγχώριες διοργανώσεις και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League».

«Κάποιες ομάδες στο παρελθόν, όπως η ΑΕΛ, είχαν κάποιες "εκλάμψεις". Η ομοσπονδία έχει πάρει τα μηνύματα και προσπαθεί με την ανάπτυξη να αναδείξει κάποια ταλέντα. Χρειάζεται τεχνογνωσία και δουλειά και, αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, θα έρθουν στο μέλλον κάποια καλά αποτελέσματα».

«Ο Τόνι Κωνσταντινίδης δουλεύει πολύ σκληρά, έχει κάνει επιτυχίες με τις μικρομεσαίες ομάδες και θα κάνει καλή χρονιά με το Ρέθυμνο».

«Αν μου έρθει μια καλή πρόταση από ένα ξένο πρωτάθλημα, θα κάνω το βήμα παραπάνω και θέλω να έρθω και στην Ελλάδα αν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες».

«Η ΑΕΚ δεν είχε στο μεταξύ μας ματς τους Μιλόσεβιτς και Ντίξον, τους κινητήριους μοχλούς της, και δεν μπορεί να κριθεί αυτή τη στιγμή. Αν επιστρέψουν οι παίκτες και παραταχθεί πλήρης στην πορεία, μπορεί να χτίσει κάτι κάτι καλό τη φετινή σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x