Γενικά

Με απίστευτο τρίποντο στην εκπνοή πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Ασίας η Ιορδανία!

Με τον Φρέντι Ιμπραχίμ να σημειώνει εκπληκτικό τρίποντο στην εκπνοή, η Ιορδανία νίκησε 97-96 την Κινεζική Ταϊπέι και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ασίας.

Με τον Φρέντι Ιμπραχίμ να πετυχαίνει το... τρίποντο της ζωής του κόντρα στην Κινεζική Ταϊπέι, η Ιορδανία επικράτησε 97-96 και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ασίας, όπου θα αντιμετωπίσει το Ιράν.

Συγκεκριμένα, η Ταϊβάν προηγούνταν με 94-96 και με τρία δευτερόλεπτα να απομένουν, η μπάλα πήγε στα χέρια του Ιμπραχίμ, ο οποίος σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου -και με τον αμυντικό κολλημένο πάνω του- σημείωσε το ανεπανάληπτο τρίποντο που έστειλε τη χώρα του στην οκτάδα της ασιατικής διοργάνωσης.

Στο έτερο ζευγάρι της Δευτέρας (18/7), η Κίνα επιβλήθηκε της Ινδονησίας με 108-58 και θα αντιμετωπίσει τον Λίβανο, στον δεύτερο προημιτελικό που επιβεβαιώθηκε μετά και τα σημερινά αποτελέσματα. Την Τρίτη (19/7) οι Φιλιππίνες κοντράρονται με την Ιαπωνία και η Νέα Ζηλανδία με τη Συρία, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ και των άλλων δύο ζευγαριών του Κυπέλλου Ασίας.





Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καραλάιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x