NBA

Ίρβινγκ και Τζέιμς για τον τραυματισμό του Χέιγουορντ: «Ο χειρότερος τραυματισμός που έχουμε δει»

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι Κάιρι Ίρβινγκ και ΛεΜπρον Τζέιμς για τον τραυματισμό του Χέιγουορντ.

Ως τον χειρότερο τραυματισμό που έχει δει ποτέ χαρακτήρισε ο Κάιρι Ίρβινγκ αυτόν του Γκόρντον Χέιγουορντ σε δηλώσεις του μετά τέλος του αγώνα. Ο άσος των Σέλτικς ήταν συγκλονισμένος από τις εικόνες, τις οποίες και παραλλήλισε με εκείνες που είχαν εκτυλιχτεί στον τραυματισμό του Πολ Τζορτζ στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ το 2014.

«Είναι σκληρό. Πολύ. Έχω δει τραυματισμούς στην καριέρα μου, είχα και εγώ κάποιους. Ίσως δυο από τους χειρότερους που έχω δει σε παιχνίδι που ήμουν παρών, ήταν ο ένας του Τζορτζ με την εθνική και ο σημερινός», τόνισε και συνέχισε:

«Δεν είναι ένα θέαμα που θέλεις να δεις. Αλλά εάν σου τύχει πρέπει να προσπαθήσεις να συνέλθεις. Κράτα φίλε μου. Όλοι ελπίζουμε ότι, με το θέλημα του Θεού, να είναι καλά ο Γκόρντον και όλοι μας θα προσευχηθούμε αυτόν», κατέληξε.

Αντίστοιχες δηλώσεις έκανε και ο ΛεΜπρον Τζέιμς. «Έχω δει πολλούς τραυματισμούς στην καριέρα μου. Ήμουν παρών στον τραυματισμό του όταν συνέβη. Είδα και αυτόν του Λιβινγκστον. Και το Κένι Γουέιρ στο NCAA. Αυτοί είναι οι τραυματισμοί που δεν θέλεις ποτέ να δεις», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x