Euroleague

Ιτούδης: «Ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ είναι ο Κάιλ, είναι ένα ζωντανό παράδειγμα» (video)

Ο Δημήτρης Ιτούδης έπλεξε το εγκώμιο του Κάιλ Χάινς, χαρακτηρίζοντας κομβική την παρουσία του για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας από πλευράς ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της κατάκτησης του τροπαίου στην Ευρωλίγκα χαρακτήρισε σε δηλώσεις του μετά το ματς τον Κάιλ Χάινς ο Δημήτρης Ιτούδης. Με τον Έλληνα τεχνικό της «ομάδας του στρατού» να κάνει ειδική μνεία στην συνεισφορά του Αμερικανού σέντερ, εντός κι εκτός των παρκέ…

«Δεν είναι τυχαίο πως έχω δίπλα μου αυτόν τον τύπο. Ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ είναι ο Κάιλ. Είναι ένας παίκτης τον οποίο θαυμάζω. Μόνο το πώς φέρεται και κρατάει ενωμένη την ομάδα. Είναι το είδωλό μου, η καρδιά μου, το στομάχι μου, το αριστερό μου χέρι. Ένα ζωντανό παράδειγμα. Σε δέκα χρόνια μπορεί να γίνει προπονητής. Είναι εύκολο να το λες αλλά δύσκολο να το κάνεις», είπα αρχικά ο Ιτούδης.

Και πρόσθεσε: «Παλέψαμε σκληρά μετά από το περσινό. Το είχε πει μετά το τέταρτο παιχνίδι της σειράς με την Μπασκόνια και τους πανηγυρισμούς. Ότι έπρεπε να έρθουμε εδώ για να τελειώσουμε την δουλειά στο γήπεδο αυτό».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x