Γενικά

Έτοιμος να παίξει με την Κίνα στο Παγκόσμιο ο Κάιλ Άντερσον

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ολοκλήρωση των διαδικασιών για να αποκτήσει κινέζικο διαβατήριο ο Κάιλ Άντερσον και να αγωνιστεί με την Κίνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αντίστροφα για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο φαίνεται πως μετράει ο Κάιλ Άντερσον, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τους Τίμπεργουλβς.

Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ/πάουερ φόργουορντ ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Κίνα στην επόμενη διοργάνωση, καθώς ο πατέρας του είναι από την Κίνα και η μητέρα του από την Τζαμάικα, παρότι ο ίδιος έχει γεννηθεί κανονικά στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «South China Morning Post», ο Άντερσον προχωράει τις διαδικασίες για να γίνει Κινέζος πολίτης και μετά τον αποκλεισμό της Μινεσότα από τους Νάγκετς, αναμένεται να ταξιδέψει για το Πεκίνο για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες.

Αν και στις περισσότερες χώρες οι κανόνες για τη συγκεκριμένη διαδικασία είναι αυστηροί, εκείνος έχει όλα τα διαπιστευτήρια για να προχωρήσει στην «κιζενοποίησή του».

Μάλιστα, το 2018 η οικογένεια του Άντερσον επέστρεψε στην Κίνα, καθώς η μητέρα του ανακάλυψε πως ο παππούς της ήταν από το Xinmu, ένα χωριό στο Longgang, της πόλης Σεντζέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x