Ελλάδα

Καλαμπάκος: «Είμαστε από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό»

Ως πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό στην Α2 χαρακτήρισε τον Κόροιβο, λόγω των διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ο Ντίνος Καλαμπάκος στον SPORT FM 94,6.

Ο τεχνικός της ομάδας της Αμαλιάδας μίλησε στην εκπομπή του Τόλη Κοτζιά και αναφέρθηκε στην προσπάθεια όλων στην περιοχή και των χορηγών για να σταθεί οικονομικά ο σύλλογος, τις διαφορές που υπάρχουν στην Α1, τους διαφορετικούς ρυθμούς της Αμαλιάδας από αυτούς στην Αθήνα και πως χρειάζεται λίγη υπομονή για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά: «Δεν έχουν αλλάξει και πολύ τα πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ από την εποχή που αγωνιζόμουν εγώ σε Παγκράτι και Παναθηναϊκό. Εδώ όλοι βλέπουν τις μικρές οικονομικές δυνατότητες και βοηθούν, όπως και οι χορηγοί. Θα δώσουμε μεγάλη χαρά στους ανθρώπους της διοίκησης αν τα καταφέρουμε».

«Οι απαιτήσεις στην Α1 είναι διαφορετικές από ότι στην Α2. Δεν έχουμε πολλούς παίκτες με δυνατότητες, δεν έρχονται και πολλοί καλοί Έλληνες εδώ πέρα. Οι ξένοι παίζουν περισσότερο από αυτό που φαίνεται πως αξίζουν. Είμαστε ανταγωνιστικοί, κάποια ματς τα χάσαμε από ατυχία, στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα από αυτό, δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά».

«Είναι μεγάλη τιμή που μια ομάδα της Α1 με εμπιστεύτηκε για τον πάγκο της, είναι εντελώς διαφορετικοί οι ρυθμοί στην Αμαλιάδα από ότι στην Αθήνα. Είμαστε το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό στην Α2, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει κάθε μέρα, αντιμετωπίζουμε πολλές απουσίες στην προπόνηση.

Αν έχουμε υγεία, συνέχεια και συνέπεια, θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία, ψάχνουμε για παίκτη έμπειρο στην Ευρώπη για να αντικαταστήσουμε τον Ρίτσαρτ. Για τον Μπράουν, περιμένουμε πότε θα έρθουν να τον ζητήσουν ομάδες από το ευρωπαϊκό μπάσκετ».

«Ακόμα χρειάζεται υπομονή για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, τον Δεκέμβριο θα έχουμε καλύτερα δείγματα. Ο Ολυμπιακός έχει τη χημεία της περυσινής χρονιάς, ο Παναθηναϊκός είναι νέα ομάδα με καινούργιο προπονητή και χρειάζεται ακόμα λίγη δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x