Ευρώπη

Κατσικάρης: «Να φτιάξουμε μία ομάδα για να κατακτήσει το Eurocup»

Όνειρο του Φώτη Κατσικάρη είναι να οδηγήσει τη Χάποελ Ιερουσαλήμ τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και του Eurocup, τη φετινή σεζόν.

Μεγάλα όνειρα έχει φέτος για τη Χάποελ ο Φώτης Κατσικάρης.

Ο Έλληνας κόουτς έκανε δηλώσεις κατά την αναχώρηση της αποστολής για το τουρνουά του Χετάφε και τόνισε πως θέλει να κατακτήσει με την ομάδα της Ιερουσαλήμ τόσο το πρωτάθλημα Ισραήλ, όσο και το Eurocup.

«Μόλις δύο ημέρες καταφέραμε να προπονηθούμε όλοι μαζί και τώρα πάμε στην Ισπανία για να λάβουμε μέρος σε ένα σοβαρό τουρνουά. Αυτή την προετοιμασία χρειάζεται η ομάδα. Καλές προπονήσεις και συζητήσεις με τους παίκτες, προκειμένου να έχουμε όλοι έναν κοινό στόχο. Σε κάθε ματς να θέλουμε τη νίκη, ακόμη και στις προπονήσεις. Θέλουμε να δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ομάδας, αλλά και που χρειαζόμαστε βελτίωση. Αυτό, μπορείς να το δεις στα φιλικά. Δεν περιμένω να δω ούτε το 60% των ικανοτήτων της ομάδας, αλλά αν φτάσουμε εκεί, θα είναι ένα καλό σημάδι», δήλωσε αρχικά ο Φώτης Κατσικάρης, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν η Χάποελ Ιερουσαλήμ μπορεί να μην κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα:

«Είμαστε πρωταθλητές και γι’ αυτό θέλουμε το καλύτερο σε κάθε διοργάνωση. Οπότε, αυτό σημαίνει πως θέλουμε ξανά το πρωτάθλημα. Την περσινή σεζόν, οι παίκτες κατάλαβαν πόσο δύσκολη ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα για να κατακτήσει το Eurocup».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x