Euroleague

Κολόμ: «Ανυπομονώ να παίξω σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ»

Εμπειρία ζωής αποτελούν για τον Κίνο Κολόμ της Ούνιξ οι επικείμενες επισκέψεις του σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για τους αγώνες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα.

Μπορεί οι Έλληνες οπαδοί συχνά να παρεκτρέπονται, αλλά η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι ζηλευτή από παίκτες που δεν έχουν μάθει να παίζουν σε τόσο θερμή ατμόσφαιρα. Όπως ο Κίνο Κολόμ, που ανυπομονεί να επισκεφτεί με την Ούνιξ την Ελλάδα.

«Περιμένω πώς και πώς να παίξω σε έδρες όπως του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα, γιατί οι οπαδοί τους γεμίζουν τα γήπεδα, δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα και ζουν το παιχνίδι φωνάζοντας για 40 λεπτά», ανέφερε ο Ισπανός γκαρντ.

Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία και στον Νίκο Ζήση. «Έπαιξε στην Μπιλμπάο πριν πάω εγώ εκεί και στην Ούνιξ επίσης. Φαίνεται πως ακολουθώ τα βήματά του. Έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα πολλά χρόνια και στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι πολύ έμπειρος, ελέγχει το ρυθμό καλά και ξέρει τι πρέπει να κάνει και πότε. Θα πρέπει να τον σταματήσουμε και γι’ αυτό άλλωστε είμαστε στην Ευρωλίγκα: για να αντιμετωπίζουμε παίκτες σαν κι αυτόν», ανέφερε εν όψει της αναμέτρησης της ομάδας του με την Μπάμπεργκ του Έλληνα γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x