Ελλάδα

Λιμνιάτης: «Θα έρθουν και τα αποτελέσματα, έβαλε μεγάλα σουτ το Περιστέρι»

Την άποψη πως η δουλειά που γίνεται θα αποδώσει καρπούς, εξέφρασε ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από το Περιστέρι (90-91), με τον βοηθό του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργο Λιμνιάτη, να αναφέρεται στα λάθη που έγιναν από την ομάδα του, ενώ επισήμανε πως η διαφορά έγινε από τα μεγάλα σουτ που έβαλαν οι φιλοξενούμενοι.

Παράλληλα, ο συνεργάτης του Βυρωνιώτη τεχνικού επισήμανε ότι με τη δουλειά που γίνεται θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιμνιάτης στη συνέντευξη Τύπου:
- Για το παιχνίδι με το Περιστέρι: «Ξέραμε πριν από το ξεκίνημα του αγώνα ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρή ομάδα, με αρχές στο παιχνίδι της. Έχει πολύ καλό επίπεδο ετοιμότητας για την εποχή. Αποτελείται από παιδιά με πολύ μεγάλη εμπειρία, από ξένους παίκτες που έχουν εικόνες και παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα έλεγα ότι καλλιεργείται και από ένα εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο. Για 12 λεπτά δεν κάναμε αυτά που θέλαμε στην επίθεση, ήμασταν παγιδευμένοι στον τρόπο που αμυνόταν το Περιστέρι. Σουτάραμε με μία πάσα, δεν είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 15 δίποντα και 18 τρίποντα. Δεν ήταν ο τρόπος που θέλαμε να παίξουμε, παρότι πήραμε διαφορά σε αυτό το διάστημα. Στο δεύτερο μέρος πήραμε καλή διαφορά. Το κρίσιμο σημείο ήταν όταν ξεφύγαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη διαφορά. Για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι οι διαφορές των 5 και των 7 πόντων είναι σημαντικές. Δώσαμε την ευκαιρία στο Περιστέρι να επανέλθει. Όταν τα ματς κρίνονται έτσι, είναι θέμα μέρας, τύχης και ικανότητας. Τα παιχνίδια που κρίνονται στον πόντο, καθορίζονται από μεγάλα σουτ, που εμείς δεν τα είχαμε και το Περιστέρι τα είχε».

- Για την άμυνα στην τελευταία φάση της παράτασης: «Αν προσέξατε στην αρχή της φάσης γλίστρησε ο Χάρης Γιαννόπουλος κι αυτό βοήθησε στο ξεμαρκάρισμα του Σμιθ. Έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα ο συγκεκριμένος παίκτης, μπορεί να τρέξει γρήγορα το γήπεδο και να πάει μέχρι μέσα. Εμείς είπαμε να αντιμετωπίσουμε όποια κατάσταση έφτιαχνε το Περιστέρι με αλλαγές, αλλά δεν βγήκε».

- Για την τελευταία επίθεση της ΑΕΚ στην παράταση: «Θέλαμε να πάμε σε αλλαγή στα μαρκαρίσματα. Να δημιουργήσουμε μια αλλαγή στα σκριν με τους κοντούς. Είχαμε πει να πάμε και να εκτελέσουμε στο τέλος του χρόνου. Αποφασίσαμε πιο νωρίς, συμβαίνουν αυτά στους αγώνες».

- Για τη διαιτησία του αγώνα: «Δεν είναι δική μου δουλειά να το σχολιάσω. Θα σχολιαστεί από τους ανθρώπους που πρέπει».

- Για τον προβλέψιμο τρόπο των επιθέσεων: «Δεν έχουμε μια μονόπλευρη ανάπτυξη. Η φιλοσοφία όλων μας είναι να έχουμε πολλούς τρόπους ανάπτυξης στην επίθεση. Όπως γνωρίζετε, αυτό κάνουν όλες οι ομάδες του Ηλία Παπαθεοδώρου. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε δημιουργήσει κάποια πράγματα. Θέλουμε να μην είμαστε προβλέψιμοι. Δεν είμαστε μια ομάδα που έχει έναν τρόπο ανάπτυξης».

- Για την ετοιμότητα του Σλότερ: «Ήμασταν άτυχοι σε αυτό το κομμάτι. Τραυματίστηκε στην προετοιμασία. Με έναν τραυματισμό στον δικέφαλο, που είναι επικίνδυνο σημείο. Γι’ αυτό και άργησε να επιστρέψει. Ο Σλότερ είναι ένα παιδί πολύ έμπειρο, που θα μας δώσει κάποια πράγματα που δεν τα έχουν οι άλλοι ψηλοί. Όσοι λένε ότι θα είναι έτοιμος σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο, είναι επικίνδυνοι».

- Για την πίεση που υπάρχει μετά τις 3 ήττες στις 4 πρώτες αγωνιστικές: «Όλοι έχουμε καταλάβει σε ποια ομάδα έχουμε έρθει. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, που έχει πολύ υψηλούς στόχους. Όταν έχεις αρχές στον τρόπο που δουλεύεις, θα έρθουν τα αποτελέσματα. Η άποψή μου είναι ότι η ομάδα έχει αρχή, μέση και τέλος. Κάποια στιγμή θα έρθει και αυτό που επιθυμούμε όλοι μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x