Ελλάδα

Νίκολς: «Είμαστε φαβορί για το final four. Ο κόσμος είναι ο 6ος μας παίκτης»

Τον τίτλο του φαβορί στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Ντεμέτρις Νίκολς, στα play-off της Ευρωλίγκας, τονίζοντας πως η παρουσία των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ δίνει απίστευτη ενέργεια στους παίκτες του «εξάστερου».

Το εγκώμιο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, έπλεξε ο Ντεμέτρις Νίκολς, χαρακτηρίζοντας τους ως 6ο παίκτη της ομάδας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην σερβική ιστοσελίδα “doubledouble.rs”. Ο Αμερικάνος φόργουορντ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε επίσης και στους επικείμενους τελικούς της Α1 αλλά και στην συνεργασία του με τους Δημήτρη Ιτούδη και Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις αναμετρήσεις σε Ευρωλίγκα και ελληνικό πρωτάθλημα:
Τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα περιμένω πολύ ωραίες αναμετρήσεις. Για τους ελληνικούς τελικούς, δεν γνωρίζω τι συμβαίνει αλλά είμαι πεπεισμένος πως θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Όσο για την Ευρωλίγκα, θα αγωνιστούμε κόντρα σε έναν προπονητή που γνωρίζει καλά την ομάδα, και για αυτό περιμένω μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Για τις προβλέψεις του ενόψει του τέλους της σεζόν:
Στην Ευρωλίγκα είμαστε το φαβορί. Έχουμε το πλεονέκτημα να παίζουμε στην έδρα μας, και περιμένω πως και πως την έναρξη της σειράς. Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν έχω ξαναπαίξει, οπότε δεν έχω κάτι να σχολιάσω, όμως είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε το 100%.

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ:
Η ενέργεια που μας δίνουν οι φίλαθλοι μας είναι πολύ σημαντική. Δεν πιστεύω πως θα τα καταφέρναμε χωρίς αυτούς. Είναι ο 6ος παίκτης μας. Είναι πάντα εκεί για εμάς, ακόμα και όταν δεν τα πηγαίνουμε τόσο καλά. Έτσι, χαίρομαι για το πλεονέκτημα της έδρας, καθώς νιώθουμε πολύ άνετα να παίζουμε στην έδρα μας.

Για τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Φενέρμπαχτσε:
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον, ωστόσο περιμένω πολύ ανταγωνιστικές αναμετρήσεις. Παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ποιοι είμαστε.

Για τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του στους «πράσινους»:
Είναι αλήθεια πως ο χρόνος συμμετοχής μου είναι περίεργος. Πλέον, όμως, ξεκινάω σε αρκετά παιχνίδια ως βασικός. Πάντα προσπαθώ να δώσω στην ομάδα ό,τι χρειάζεται και να συνεισφέρω αυτό που πρέπει ώστε να φτάνουμε στις νίκες.

Για την σύγκριση μεταξύ του Ιτούδη και του Πασκουάλ με τους οποίους έχει συνεργαστεί:
Είναι δύο σοβαροί προπονητές που μοιάζουν αρκετά. Έχουν πολλούς τρόπους να πετύχουν όσα θέλουν, και πάντοτε βρίσκουν καινούριες ιδέες. Σε αυτό το κομμάτι μοιάζουν αρκετά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x