Ευρώπη

Ονάν: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν με... φθηνές ομάδες στην Α1»

Σε ευνοϊκότερη θέση από τις τουρκικές ομάδες είναι οι ελληνικές στην Ευρωλίγκα λόγω της χαμηλότερης ανταγωνιστικότητας της Α1, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της τουρκικής ομοσπονδίας, Ομέρ Ονάν.

Το πρόγραμμα δεν είναι το ίδιο βαρύ για όλες τις ομάδες της Ευρώπης, όπως δήλωσε ο Ομέρ Ονάν. Ο παλαίμαχος άσος και νυν γενικός διευθυντής της τουρκικής ομοσπονδίας επισήμανε τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και τις τουρκικές ομάδες της Ευρωλίγκας.

«Σύμφωνοι, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν επίσης τέσσερις φορές την εβδομάδα, αλλά εκείνοι αντιμετωπίζουν ομάδες που κοστίζουν συνολικά 300.000 ευρώ στο πρωτάθλημά τους, κάτι που συμβαίνει και στην Ιταλία. Στην Τουρκία είναι διαφορετικά τα πράγματα, γιατί η Νταρουσάφακα μετά από ένα σημαντικό ματς για την Ευρωλίγκα μπορεί να παίζει με την Μπεσίκτας και η Φενέρμπαχτσε με την Μπάνβιτ. Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και το παρακολουθούν στην Ευρώπη, αλλά δεν είναι εύκολο για τους παίκτες αυτό το πρόγραμμα και θα πρέπει να τους προσέχουμε περισσότερο», ανέφερε ο Ονάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x