Euroleague

Πασκουάλ: «Φίλος μου ο Αλόνσο, αλλά θέλω τη νίκη»

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αφήνει τη σχέση του με την Μπαρτσελόνα και τον Σίτο Αλόνσο να τον αποπροσανατολίσουν από το καθήκον του με τον Παναθηναϊκό στον αγώνα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

Καμία πρόθεση να επιτρέψει στο συναίσθημα να τον επηρεάσει δεν έχει ο Τσάβι Πασκουάλ στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μπαρτσελόνα και τον καλό του φίλο, Σίτο Αλόνσο.

«Είναι δύσκολο να έχουμε τακτική επαφή, γιατί και οι δύο μας έχουμε τόσα πολλά παιχνίδια συνεχώς, αλλά μιλάμε συχνά και διατηρούμε τη φιλία μας. Έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα και σε προσωπικό επίπεδο. Σαν φίλος τού εύχομαι τα καλύτερα, αλλά όταν αρχίσει το ματς είμαστε αντίπαλο και θέλουμε και οι δυο τη νίκη. Ο καθένας θα προσπαθήσει να κάνει τη δουλειά του, με σεβασμό στον άλλον», ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην El Mundo Deportivo.

Όσο για το πώς βλέπει τη δουλειά του φίλου του στην «Μπάρτσα», είπε: «Όπως όλοι οι προπονητές, χρειάζεται χρόνο για να περάσει τη φιλοσοφία του. Τώρα πάντως η Μπαρτσελόνα τα πηγαίνει πολύ καλύτερα σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Πιστεύω πως η ομάδα θα παραμείνει πιστή στο DNA της, παίζοντας γρήγορα και με πολλά σουτ, γιατί έχουν την ποιότητα να το κάνουν. Νομίζω πως μαζί με την ΤΣΣΚΑ είναι οι καλύτερες ομάδες σε δημιουργία. Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν οδηγήσει την Μπαρτσελόνα σε αυτή την καλή φόρμα. Απέδειξε στις νίκες με Χίμκι και ΤΣΣΚΑ πως μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Μπορεί στα χαρτιά να είμαστε φαβορί επειδή έχουμε 11 νίκες έναντι 6 της Μπαρτσελόνα, αλλά όταν αρχίζει το ματς όλα αυτά δεν μετρούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x