Euroleague

Περάσοβιτς: «Πρέπει να βάλεις αρκετούς πόντους για να νικήσεις την ΤΣΣΚΑ»

Στόχος της Μπασκόνια είναι κάτι θετικό στις αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, σύμφωνα με τον προπονητή των Βάσκων, Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Τι είπε για την πιθανότητα συμμετοχής του Τζάνινγκ.

Την επίθεση θεωρεί κλειδί για να μπορέσει να χτυπήσει κάποια αναμέτρηση από τις δύο πρώτες, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Ο τεχνικός της Μπασκόνια, έκανε δηλώσεις ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, την Τετάρτη και αναφέρθηκε και στην εμφάνιση που είχε κάνει η ομάδα στην κανονική περίοδο της Euroleague.

«Η ΤΣΣΚΑ είναι μια top ομάδα. Πάντα προκρίνεται. Όλοι οι παίκτες έχουν κίνητρο όταν φτάνει η στιγμή αυτή. Δεν ξέρω κάποιον που δεν θέλει να βρίσκεται στην φάση αυτή. Γνωρίζουν ότι όλος ο κόσμος παρακολουθεί τα πλέι οφ. Πολλοί έχουν ξαναπαίξει και γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Στην επίθεση πρέπει να βάλεις αρκετούς πόντους, ειδικά αν θες κερδίσεις ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ. Παίξαμε καλά 15 ημέρες νωρίτερα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα. Ακόμη και αν αμυνθήκαμε, όπως πιστεύω, καλά στο φινάλε κέρδισαν γιατί έχουν αδιαμφισβήτητο ταλέντο» είπε αρχικά ο κόουτς της Μπασκόνια.

Αναφορικά με την πιθανότητα συμμετοχής του Ματ Τζάνινγκ, ο Περάσοβιτς επισήμανε: «Στόχος μας είναι να πάρουμε κάτι θετικό από το ταξίδι μας στη Ρωσία. O Ματ Τζάνινγκ είναι μαζί μας αλλά θα δούμε αν είναι έτοιμος να παίξει ή όχι, γιατί έχει κάνει μόλις μερικές εμφανίσεις. Μιλάμε για έναν παίκτη που δεν μπορούσε να "πατήσει" το πόδι του για πέντε εβδομάδες, αλλά βρίσκεται σε ένα ασφαλές σύνολο. Πιστεύω ότι μόλις φτάνουν τα πλέι οφ, καθένας είναι ενθουσιασμένος. Είναι αλήθεια ότι κερδίσαμε κάθε σειρά με εμένα στον πάγκο της Μπασκόνια αλλά έχασα κιόλας μία φορά με την Εφές κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x