Ευρώπη

Χίμκι: Ξεκίνησε συζητήσεις με τον Σβεντ για την ανανέωση του συμβολαίου του!

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση της συνεργασίας τους έκατσαν Χίμκι και Αλεξέι Σβεντ, όπως αποκάλυψε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας.

Προσπάθεια να κρατήσει τον Αλεξέι Σβεντ κάνει η Χίμκι!

Το συμβόλαιο του 31χρονου σταρ λήγει το καλοκαίρι και οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους, όπως αποκάλυψε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Πάβελ Αστάχοφ.

Ωστόσο, οι συζητήσεις είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και δεν έχει προκύψει κάτι αναφορικά με καταρχήν συμφωνία.

«Ο Σβεντ είναι ο καλύτερος Ρώσος παίκτης και ηγέτης της ομάδας. Φυσικά, θέλουμε να παραμείνει στη Χίμκι και να συνεχίζει να ενθουσιάζει τους φιλάθλους μας. Έχουμε ξεκινήσει ήδη τις αρχικές συζητήσεις και αυτό ήταν το πρώτο βήμα. Ωστόσο, δεν είναι τόσο… ενεργές όσο θα θέλαμε. Παρ’ όλα αυτά, η προτεραιότητά μας αυτή την στιγμή είναι η υγεία όλων. Υπάρχει πρόοδος και τα πράγματα δείχνουν αισιόδοξα. Γενικά, όμως, είναι μία απρόβλεπτη κατάσταση και δεν ξέρεις τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του Πάβελ Αστάχοφ στο «ria.ru».

Πάντως, νωρίτερα στον ρωσικό Τύπο ο εκπρόσωπος του Σβεντ ανέφερε πως τρεις ομάδες της Ευρωλίγκας ενδιαφέρονται για τον πελάτη του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x