Γενικά

Ζόρια για τις ΗΠΑ στο πρώτο ματς των «παραθύρων» (video)

Οι ΗΠΑ ίδρωσαν πολύ για να επικρατήσουν 85-78 του Πουέρτο Ρίκο στο πρώτο ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μεγάλες εμφανίσεις από Σκόλα και Μπατίστα για Αργεντινή και Ουρουγουάη.

Χωρίς ΝΒΑερ, αλλά με παίκτες που ως επί το πλείστον αγωνίζονται στην G League, οι ΗΠΑ δεν θύμιζαν σε τίποτα… Dream Team και φλέρταραν με ήττα στο πρώτο τους ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τελικά επικράτησαν 85-78 του Πουέρτο Ρίκο παίζοντας στο Ορλάντο αλλά τυπικά εκτός έδρας.

Η ομάδα του Τζεφ Βαν Γκάντι ήταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο (39-38) αλλά τελικά έφτασε στη νίκη με τους Τζαμίλ Γουόρνι και Ρέτζι Χερν να έχουν από 17 πόντους και με «κλειδί» για τη νίκη την κυριαρχία στα ριμπάουντ (44-26). Ο Άνχελ Βασάγιο με 16 πόντους ξεχώρισε από τους τυπικά γηπεδούχους.

Στον άλλο αγώνα του τρίτου γκρουπ το Μεξικό νίκησε 72-66 την Κούβα, ενώ για τον πρώτο όμιλο η Αργεντινή διέλυσε με 96-63 την Παραγουάη με 22 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ του Λουίς Σκόλα, ενώ η Ουρουγουάη νίκησε 86-73 τον Παναμά με 21 πόντους του Εστέμπαν Μπατίστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x