Επικαιρότητα

Βίντεο: Παίχτης reality πέφτει σε γκρεμό 9 μέτρων on camera

«Πίστεψα ότι στην καλύτερη των περιπτώσειων θα ήταν παράλυτος και στη χειρότερη ότι θα ήταν νεκρός» δήλωσε συμπαίχτης του που είναι γιατρός.

Σοκ προκάλεσε στους θεατές του reality show επιβίωσης του Channel 4 η στιγμή που ένας από τους παίχτες έπεσε στο κενό από ύψος 9 μέτρων.

Ο 19χρονος Πάτρικ Ντόνσεϊ προσπαθούσε να σκαρφαλώσει σε ένα βράχο όταν ξαφνικά εμφανίστηκε να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει στο κενό.

Σοκαρισμένοι οι συμπαίχτες του τον προσεγγίζουν και προσπαθούν να καταλάβουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

«Ειλικρινά πίστεyα ότι θα μιλούσα στον ιατροδικαστή. Πίστεψα ότι στην καλύτερη των περιπτώσειων θα ήταν παράλυτος και στη χειρότερη ότι θα ήταν νεκρός» περιέγραψε τις σκέψεις του λίγα δευτερόλεπτα μετά την πτώση ο γιατρός Νταν Κουέμπι ο οποίος συμμετέχει επίσης στο παιχνίδι στο οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να δείξουν τις ικανότητες επιβίωσής τους σε ένα έρημο νησί του Ειρηνικού.

«Αν δεν είχε πέσει σε αυτή τη θέση, αν δεν είχε στην πλάτη του το σακίδιό του και αν δεν είχε προσγειωθεί με την πλάτη, τότε θα έμενε σίγουρα παράλυτος, είμαι σίγουρος γι' αυτό» συμπλήρωσε ο Κουέμπι.



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x