Γιώργος Ζαχαριάδης

Βλάνταν, ξεκίνα τον Μπίσεσβαρ

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την επιτυχία της ισοπαλίας με τη Φιορεντίνα και τον Μπίσεσβαρ που θα έπρεπε να ξεκινήσει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Μια ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ, με τα σημερινά δεδομένα, με αντίπαλο τη Φιορεντίνα, έχει την έννοια της επιτυχίας, διότι δεν είναι… ήττα.
Το αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο, σε κάθε περίπτωση και αυτό μένει από τα 90 λεπτά της πρεμιέρας των ομίλων.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Αν μάλιστα οι Ιταλοί σκουπίσουν τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, γεγονός που δεν είναι απίθανο να συμβεί, τότε ο ΠΑΟΚ πήρε κάτι σημαντικό με το 0-0.

Αν θέλουμε να το αναλύσουμε, δεν θα ξεφύγουμε από την ωριμότητα που έδειξε ο Γλύκος και από την προσπάθεια του ΠΑΟΚ, περισσότερο να χαλάσει, παρά να δημιουργήσει.

Το καταδεικνύουν άλλωστε οι αλλαγές του Ίβιτς, όταν θέλησε να ασφαλίσει τη ισοπαλία και εξακολουθούσε να παίζει σύστημα «σταυρό» στην επίθεση (κάνουμε το σταυρό μας και ό,τι καθίσει).

Θα πρέπει λοιπόν να κρατήσουμε το βαθμό, να απομονώσουμε όσα προέκυψαν από μια κόντρα που υπάρχει καλύτερος και ποιοτικότερος αντίπαλος και θα έπρεπε να είχες τύχη και κουράγιο και θέληση για να τους αντισταθείς.

Θεωρώ ότι είναι άδικο, ειδικά σε αυτή την περίπτωση, μια αρνητική προσέγγιση. Για το αν δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που θα φτιάξει κάτι σπουδαίο στην επίθεση κι ό,τι κατάφερε ο ΠΑΟΚ το έκανε σε μορφή αντεπίθεσης, μήπως τους πιάσουμε στον ύπνο.

Ούτε από τα πρώτα ονόματα περίμενα να κάνουν κάτι πολύ αξιόλογο για να καθορίσουν το νικητή.

Είναι σημαντική η διαφορά των δύο ομάδων κι αυτό θα πρέπει να είναι οδηγός μας.

Θα ήθελα να προσθέσω ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μιλώντας εκ του ασφαλούς, πλέον, δεν εμπιστεύθηκε τον καλύτεροι ποδοσφαιριστή της περασμένης Κυριακής και τον μοναδικό που μπορεί να δημιουργήσει με την προοπτική να απειλήσει η ομάδα του.

Ο Μπίσεσβαρ είναι μια αξιόπιστη (και μοναδική…) λύση και η πολυτέλεια να απουσιάζει από την ενδεκάδα, είναι επιλογή που δεν ενδείκνυται…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x