Επικαιρότητα

Βούλτεψη για Τσίπρα: Έχει κάνει μυστική συναλλαγή για Μακεδονία και χρέος

«…Σας το λέω ανοιχτά ότι αυτό είναι… Ευνοϊκή συγκυρία δεν είναι, δεν έχει πλειοψηφία ο Ζάεφ» υποστήριξε η πρώην υπουργός

Στο ονοματολογικό της πΓΔΜ αναφέρθηκε η πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στο Radio Marconi του Βόλου.

«Εγώ πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας έχει κάνει μία μυστική συναλλαγή κάτω από το τραπέζι με τους ξένους για περικοπή του χρέους. Δεν τολμάει όμως να το ομολογήσει αυτό… Του είπαν λοιπόν οι ξένοι, έτσι πιστεύω εγώ ότι συνέβη, θα σου κόψουμε το χρέος και εσύ θα δώσεις τη Μακεδονία» υποστήριξε η Σοφία Βούλτεψη υπογραμμίζοντας ότι ο πρωθυπουργός δεν θέλει να το ομολογήσει, γιατί πόσο την κοστολογεί την Μακεδονία;

«…Σας το λέω ανοιχτά ότι αυτό είναι… Μην αμφιβάλλετε καθόλου… Οπωσδήποτε κάνει συναλλαγή κάτω από το τραπέζι, δεν υπάρχει αμφιβολία, μην το συζητάτε. Αλλιώς γιατί να το κάνει, τί λόγους έχει; Ευνοϊκή συγκυρία δεν είναι, δεν έχει πλειοψηφία ο Ζάεφ» σημείωσε στην συνέντευξη της η οποία μεταδόθηκε την Παρασκευή.

Η Σοφία Βούλτεψη σημείωσε επίσης αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό και την στάση που θα κρατήσει στη Βουλή η ΝΔ «...Και μην τολμήσει βέβαια να φέρει συμφωνία στη βουλή αν δεν έχουν καταργήσει όλα τα υπόλοιπα και δεν έχουν ψηφίσει πρώτα οι Σκοπιανοί. Εμείς θα ψηφίσουμε πρώτοι; Όχι, δεν πρόκειται να γίνει αυτό, σας το λέω. Αυτό ήταν το λάθος του. Νόμιζε ότι είναι κυρίαρχος, νόμιζε ο λαός ότι δεν θα αντιδράσει, επειδή δεν αντιδρούσε στα μνημόνια, όμως ο λαός ο δικός μας στα εθνικά θέματα είναι πάντα μπροστά ότι κι αν συμβαίνει».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x