Γενικά

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς από την ΕΟΕ

Με βάση όσους αθλητές έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και όσους διακρίθηκαν στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Μινσκ 2019» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η ετήσια εκδήλωση της ΕΟΕ.

Η τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών του 2019 από την ΕΟΕ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής το απόγευμα της Πέμπτης. Η εκδήλωση διεξήχθη, παρουσία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO και Προέδρου του συλλόγου, «Ελπίδα», Μαριάννας Βαρδινογιάννη, και πολλών προσωπικοτήτων του αθλητικού, του πολιτικού και του καλλιτεχνικού χώρου.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, η ΕΟΕ τίμησε τους αθλητές που εξασφάλισαν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσα στο 2019 και συγκεκριμένα τους: Μίλτο Τεντόγλου, Βούλα Παπαχρήστου, Νικόλ Κυριακοπούλου, Κατερίνα Στεφανίδη, Ανδρέα Βαζαίο, Άννα Ντουντουνάκη, Απόστολο Χρήστου, Κριστιάν Γκολομέεφ, Γιάννη Γεωργαράκη, Απόστολο Παπαστάμο, Νίκο Μαυρομμάτη, Μαρία Πρεβολαράκη, Πολυχρόνη Τζωρτζάκη Μαρία Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου, Παναγιώτη Μάντη, Παύλο Καγιαλή και Γιάννη Μιτάκη.

Επίσης, βραβεύτηκαν όσοι κατέκτησαν μετάλλια στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που φιλοξενήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι στο Μινσκ και συγκεκριμένα οι Άννα Κορακάκη, Ελένη Χατζηλιάδου, Χρήστος Βολικάκης, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Σάββας Καρακιζίδης, Γιώργος Αζωίδης και Κώστας Δουβαλίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x