Γενικά

Δαλαΐνας στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί οι Μεσογειακοί αγώνες»

Για την πρώτη μεγάλη διοργάνωση που θα διεξαχθεί μετά από χρόνια στην Ελλάδα -και συγκεκριμένα στην Πάτρα- μίλησε στον ΣΠOΡ FM 94,6 ο general manager των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, Ηλίας Δαλαΐνας.

Τους λόγους που αποτελεί μεγάλο στοίχημα η διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στην Πάτρα ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηλίας Δαλαΐνας.

Ο general manager της διοργάνωσης μίλησε για όσα θα δούμε στους αγώνες που θα διεξαχθούν από 25 έως 31 Αυγούστου στην αχαϊκή πρωτεύουσα και αναφέρθηκε στο θέμα των εγκαταστάσεων που συνηθίζεται να αποτελεί το μεγάλο «αγκάθι» σε μεγάλες διοργανώσεις.

«Θα διεξαχθούν 12 αθλήματα παραλίας και θάλασσας, με τη συμμετοχή ομάδων 26 ολυμπιακών επιτροπών, από το σύνολο των κρατών της Μεσογείου και κάποιων κρατών που συνορεύουν με αυτά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Οι αγώνες αυτοί αποτελούν στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί, με δεδομένο ότι είναι η πρώτη διοργάνωση που γίνεται στη μεταμνημονιακή εποχή. Η Ελλάδα είχε αναλάβει την υποχρέωση των Μεσογειακών αγώνων Βόλος-Λάρισα το 2013 και δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει. Επανέρχεται στο προσκήνιο με τους αγώνες αυτούς στην Πάτρα, που αποτελούν την πρώτη μεγάλη διοργάνωση που φιλοξενείται στη χώρα μετά από πάρα πολλά χρόνια».

Όσο για το θέμα των εγκαταστάσεων και το τι θα μείνει στην Πάτρα μετά το τέλος των αγώνων, σχολίασε: «Όταν διοργανώθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες της Αθήνας γινόταν μεγάλη συζήτηση για τις εγκαταστάσεις και γιατί δεν είναι προσωρινές, αλλά μόνιμες. Τώρα ακολουθούμε αυτό το πλάνο. Δεν θα μείνουν εγκαταστάσεις, αλλά θα μείνει στην Πάτρα πλούσιος αθλητικός εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις και υποδομές στην τεχνολογία. Επίσης, θα μείνει ανθρώπινο δυναμικό που θα μπορεί να αναλάβει αθλητικές διοργανώσεις στο μέλλον, αλλά και άνθρωποι που θα έχουν εκπαιδευτεί σε αυτόν τον τρόπο σκέψης».

Ακούστε όλα όσα είπε στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βάιο Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x