Europa League

«Δείξαμε πόσο δυνατοί είμαστε»

Ενδεικτική της δύναμης και της ποιότητας του Ατρομήτου ήταν η μεγάλη νίκη στο Σαράγεβο, όπως τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα ο Ελίνι Δημούτσος.

Απόλυτα ικανοποιημένος -αλλά και προσγειωμένος- εμφανίστηκε μετά τη μεγάλη νίκη του Ατρομήτου (2-1) ο Ελίνι Δημούτσος.

Ο μέσος των Περιστεριωτών τόνισε ότι το σημερινό αποτέλεσμα ήταν ενδεικτικό των δυνατοτήτων της ομάδας, αλλά ξεκαθάρισε ότι εκείνη πρέπει να παρουσιαστεί ανάλογα σοβαρή στη ρεβάνς για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League.

«Ήταν μια σημαντική νίκη για την ιστορία της ομάδας, αλλά το σημαντικό είναι η καλή ψυχολογία που φτιάχνουμε γιατί έρχεται κι άλλο ματς. Υπάρχει ένα ημίχρονο ακόμα μπροστά μας και πρέπει να είμαστε το ίδιο πειθαρχημένοι», είπε ο Δημούτσος στη NOVA.

«Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς είναι πάντα δύσκολο, διότι δεν μπορείς να βρεις ρυθμό. Παρόλα αυτά, δείξαμε ότι είμαστε πολύ δυνατοί και ότι μπορούμε να νικήσουμε παντού», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Κι αφού σημείωσε ότι «αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα σήμερα κι αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη νίκη μας», κατέληξε: «Τώρα εννοείται ότι πρέπει να πάρουμε την πρόκριση. Ειδικά μετά τη σημερινή νίκη, θα είναι μεγάλη αποτυχία αν δεν το καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x