Οι αθλητές μας, για ακόμη μία φορά, έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και βελτίωσαν κατά πολύ τα ρεκόρ τους.

Τους αγώνες συνδιοργάνωσε η ΈΟΑΒ με την περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών. Η μάχη των πανελληνιονικών ανάμεσα στον Θοδωρή Ιακωβίδη και τον Γιώργο Μαρκούλα μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συνεχίστηκε και στην Ελλάδα, με τη μόνη διαφορά ότι οι δύο αθλητές αγωνίστηκαν αυτήν τη φορά σε διαφορετική κατηγορία.

Ο αθλητής του Σπάρτακου Ιωαννίνων ανέβηκε κατηγορία και αγωνίστηκε στα 102κ. Στο ζετέ, σήκωσε 197κ. και στο σύνολο 354κ., βελτιώνοντας τα πανελλήνια στάνταρ στους άνδρες που ήταν 196κ. και 350κ.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης στα 96κ. σήκωσε 164κ. στο αρασέ, ένα περισσότερο από την επίδοσή του την προηγούμενη εβδομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στην ίδια κατηγορία, ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος σημείωσε πανελλήνια ρεκόρ στους Εφήβους και στους Νέους Άνδρες και στις τρεις κατηγορίες.

Με 152κ. στο αρασέ, 182κ. στο ζετέ και 334 στο σύνολο βελτίωσε τα δικά του ρεκόρ και στις δύο κατηγορίες που ήταν 151κ., 181κ. και 332κ. αντίστοιχα.

Τέλος, ο Στάθης Στρουμπής στα 109κ. έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στο αρασέ με 168κ., ενώ το στάνταρ ήταν 163κ.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ